hanna31
Fanka BB :)
Hej kobiety melduje się i ja
Pogoda sprzyja wiec prawie cały dzień poza domem, poza tym zebranie w przedszkolu trzeba pomału rozliczyć się z dokonań w roku choć z zaskoczeniem stwierdzam że mamy dużo na plusie jeszcze a plan cały zrealizowany
Pierwsze spotkania w szkole z Ewą także gorące dni
Ewa wybrała się na weekend do babci i dziadka
Mery udanej imprezki, a gadaniem teściowej się nie przejmuj. Jak Natalka po zabiegu pamięta jeszcze?
Basia oj chyba zapracowana jesteś pomyliłaś mnie z doris
Doris cieszę się że wizyta udana ale mimo to bądź czujna szczególnie jeśli chodzi właśnie o badania i ich cenę
Aj kobietki cytrynówki też bym się napiła heheh lepiej pójdę spać

Pogoda sprzyja wiec prawie cały dzień poza domem, poza tym zebranie w przedszkolu trzeba pomału rozliczyć się z dokonań w roku choć z zaskoczeniem stwierdzam że mamy dużo na plusie jeszcze a plan cały zrealizowany
Pierwsze spotkania w szkole z Ewą także gorące dniEwa wybrała się na weekend do babci i dziadka

Mery udanej imprezki, a gadaniem teściowej się nie przejmuj. Jak Natalka po zabiegu pamięta jeszcze?
Basia oj chyba zapracowana jesteś pomyliłaś mnie z doris
Doris cieszę się że wizyta udana ale mimo to bądź czujna szczególnie jeśli chodzi właśnie o badania i ich cenę
Aj kobietki cytrynówki też bym się napiła heheh lepiej pójdę spać
,nawed nie wiem jak to się stało,pewnie myślałam o tobie a odpisywałam Doris,proszę o wybaczenie i nic mi nie zostaje jak poprosić Merry,żeby mnie nauczyła pić tą cytrynówke i Cię na nią zaprosić
;-).A tak na poważnie to mój Matek przechodzi swoimi pomysłami ludzkie pojęcie i cytuje Merry"obawiam się,że z naszym doktorem chirurgiem spotkamy się wcześniej niż za 17-lat"
.
.Ciekawa jestem jaką bedziemy mieć noc,bo to w sumie jego pierwsze ognisko bo w zeszłym roku był mały i nie pamięta?

,ale tylko do małego wydaje się mi,że to ma podłoże alergiczne,poniewaz ja też jestem alergikiem.Nie jest jakos uciążliwy ale jest w nosku a to fakt.Co do spania ja też tak wole małego kłaść spać bo wtedy więcej porobie jeszcze teraz jak pracuje a poza tym szybciej mi się męczy i idzie spać.
.