• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Butelkowe mamy i dzieciątka

a mi dzis przyszla kaszka Bebilon mleczna ryzowo-kukurydziana dojrzale jablko... zajebiscie delikatna...Dalam sprubowac Simu i zjadla cala tak jej smakowala bo te bobovity to czasami wypluwa a tej nawet kropelki nie wyplula...pewnie sie przezucimy na nia....
zagrajcie w gre zlap skladniki i przysla kaszke probke
http://www.bebilon.com.pl

reklama
a ja niestety butelki nie kupiłąm, w tym mothercare mieli tylko takie 210 ml z uszkami, na dodatek dla dziewczynki i mieli same smoczki do butelek, a do centrum miasta nie chciało mi się tylko za tą jedną rzeczą iść,

jutro idziemy do pediatry na kontrolę wagi bo 2 tyg temu lekarka zauważyła że mały zaczął wolniej przybierać na wadze, zobaczymy co to będzie

ja zamówiłam te butle nuby na allegro . i jutro będę miała. wczoraj wieczorem zrobiłam przelew a dzisiaj już pan wysłał:-) ciekawe jak Zuzia zareaguje...nowa butla smoczek i miseczka:-D

a mi dzis przyszla kaszka Bebilon mleczna ryzowo-kukurydziana dojrzale jablko... zajebiscie delikatna...Dalam sprubowac Simu i zjadla cala tak jej smakowala bo te bobovity to czasami wypluwa a tej nawet kropelki nie wyplula...pewnie sie przezucimy na nia....
zagrajcie w gre zlap skladniki i przysla kaszke probke
http://www.bebilon.com.pl
do mnie tez przyszła ta kaszka:)
Madzia a jak ja przyrządziłaś i podałaś? bo to jest mleczna i na 100ml wody a wiec będzie gęsta i trzeba będzie łyżką podawać czy podałaś w butli i żeby była rzadsza to dodałaś mleko?

dziś u pediatry zapytałam o rozszerzanie diety, kazala się wstrzymać do momentu aż Wojtas skończy te 4 miesiące a to przez to że miał wcześniej problemy z trawieniem, ale za to możemy wrócić do bebilonu 1 bo skończył sięproblemy z wypróżnianiem odkąd zacząłnormalnie pic

hej dziuneczka:)
ja zamawiałam na alegro dostałam butelkę i przy butelce jest średni smoczek a ja dodatkowo zamówiłam smoczek trójprzepływowy. Linki podałam wyżej:)

Caro a masz juz w domu ten smoczki? średni mam i jestem zadowolona ale nie mam do kaszek tego trójprzepł..czy on ma zmiennie przepływy oznaczone 1,2,3?i ma szczeline czy dziurke?;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry