Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Choruję na kolejną chustę ale muszę sobie na nią zarobić bardzo mi się podoba Nati Mulu. Tak bardzo że jak siadłam do biżu to stworzyłam kolczyki odzwierciedlające kolory i wzór tej chusty! I sobie pomyślałam a może tak robić biżuterię do chusty?
Tula to jest to mocno polecane przez "chustomaniaczki"? Slyszalam, ze warto wsadzic dziecia wczesniej i sprobowac, aczkolwiek bardzo polecaja je wlasnie.
Tula to to polecane. Tylko chyba. wszystkie te ergo nosidla sa do samodzielnego wiazania, a nie takie gotowe jak np babybjorn czy chicco. Wie któraś coś na ten temat?
Lilla jestem zaspana i nie wiem czy dobrze rozumiem Twoje pytanie, ale nosidełka ergonomiczne polegają właśnie na tym że można je regulować. Ale Tuli np się nie wiąże a reguluje na pasach przy pomocy klamr. W ten sposób dostosowuje się je do potrzeb, wymiarów dziecka i tu przewaga nad zwykłymi. Mei tai się wiąże