D
dziunka24.
Gość
Kingula tylko pamietaj-w pasie sciskasz sie jak mocno sie da i tak regulujesz naramienne pasy aby mala scisle przylegala do Ciebie 
Kilolku atesty dotycza materiałów.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
aha no to wszystko jasneKingula tylko pamietaj-w pasie sciskasz sie jak mocno sie da i tak regulujesz naramienne pasy aby mala scisle przylegala do Ciebie
A ten kapturek to jak zaśnie zakładasz na główkę. Ładnie wyglądają te twoje skarby:-)Myślę że okA ten kapturek to jak zaśnie zakładasz na główkę. Ładnie wyglądają te twoje skarby:-)
Widzisz nosidła mają to do siebie że dzieć może patrzeć w lewo lub prawo, a w chuście masz tą możliwość że patrzy przez ramię.

. Teraz za gorąco jest i nawet sie przyznam ze nie chce mi się jej motać
. Myslałam nad sprzedażą ale za bardzo ją polubiłam. Cóż....nosidlo na pewno będzie łatwiejsze w ząlożeniu ale mei tai też nie jest trudne, trzeba po prostu pasy na tyłku skrzyżować i zawiązać z przodu
mam teraz w domu nosidło tej dziewczyny. Wygląda bardzo pożądnie. Niestety z powodu upalów nie założylam go jeszcze ani razu. Moim zdaniem jednak Lenny Lamb ma lepsze. Są mocniejsze, grubsze wypelnienia, bardziej miękie pasy, sztywniejszy zagłówek, no ale nie sa tak piękne. Mimo wszystko ja gdybym miała kupować to wybrała bym LL Nosidełka dla dzieci - typu Mei-Tai - LennyLamb.com
Na tej stronce są nosidła typu mei tai ale one są zapinane nie trzeba wiązać? To jest to mei tai czy nosidło ergonimiczne. Rany....nie kumam czaczy hehehe.
ergonomików nie mają, a wypożyczenie raz dwa - tyle co rzelew i wysyłkaA w LL mają ergonomiki? Na wypożyczenie długo trzeba czekać?