D
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj to trudo powiedzieć...Dziewczyny, mam prosbę... Dopiero teraz zdecydowalam sie na kupno chusty ale powiedzcie jakiej firmy i na co mam patzrec bo ja nie mam zielonego pojęcia co jest ważne a nie chce też przeszukiwać calego wątku... Będę Wam bardzo wdzięczna...

powinno być w aukcji! mało tego, ze w tym kolorze mają tylko większą i że mogę dopłacić...niby ok ale... w zeszłym tygodniu pytalam czy mają taką większą, bo ja bym większą wolała a oni, ze nie mają i mieć nie będą 

co za ..... 

poczekam do jutra na odpowiedz i zarządam zwrotu kasy, bo zapłaciłam za priorytet a tu prawie tydzień i chusty nie ma. Poza tym nie mam kasy by tak szastać i kupować cś co mi sięnie bardzo podoba.:-) pomożemy :-)Dziunka super!!!!
oj to trudo powiedzieć...
musisz się określić przede wszystkim co ci się podooba - czy pasiaki, czy gładkie, czy wzorzyste, a może żakardowe...
jakie kolory by cię interesowąły
jak często będziesz nosić
ile możesz przeznaczyć kasy
czy uważasz, że na jednej poprzestaniesz czy tez planujesz na lato kupić coś cieńszego, a na jesień/zimę grubszego...
mniej więcej rozmiar
jak się okreslisz to moze wszystkie coś wymyslimy razem
biedaczku a właśnie miałam was z dziunką pytać gdzie te wasze chusty??Dziewczyny kupiłam grecję! ale nie ma się co cieszyć niestety, bo kupiłam ją w zesżlym tygodniu. Kasę dostałam od męża pisałam Wam wcześniej a konto wszelkich tegorocznych okazji. Ale nie o tym... no wiec, kupiłam, zapłaciłam, a dziś dopiero dostałam maila, ze wybrany kolor im się skończył! nosz.....powinno być w aukcji! mało tego, ze w tym kolorze mają tylko większą i że mogę dopłacić...niby ok ale... w zeszłym tygodniu pytalam czy mają taką większą, bo ja bym większą wolała a oni, ze nie mają i mieć nie będą
co za .....
poczekam do jutra na odpowiedz i zarządam zwrotu kasy, bo zapłaciłam za priorytet a tu prawie tydzień i chusty nie ma. Poza tym nie mam kasy by tak szastać i kupować cś co mi sięnie bardzo podoba.
Dziunka super!!!!
musisz się określić przede wszystkim co ci się podooba - czy pasiaki, czy gładkie, czy wzorzyste, a może żakardowe...
czy uważasz, że na jednej poprzestaniesz czy tez planujesz na lato kupić coś cieńszego, a na jesień/zimę grubszego...
mniej więcej rozmiar
popatrz sobie w tym sklepie tu są róznych firm, różne rodzaje (oczywiście nie wszystkie) ale może coś Ci wpadnie w oko. Kupić lepiej od producenta, z jego strony, bo taniej
Vega - wszystko o chustach i noszeniu dzieci
Dziewczyny kupiłam grecję! ale nie ma się co cieszyć niestety, bo kupiłam ją w zesżlym tygodniu. Kasę dostałam od męża pisałam Wam wcześniej a konto wszelkich tegorocznych okazji. Ale nie o tym... no wiec, kupiłam, zapłaciłam, a dziś dopiero dostałam maila, ze wybrany kolor im się skończył! nosz.....powinno być w aukcji! mało tego, ze w tym kolorze mają tylko większą i że mogę dopłacić...niby ok ale... w zeszłym tygodniu pytalam czy mają taką większą, bo ja bym większą wolała a oni, ze nie mają i mieć nie będą
co za .....
poczekam do jutra na odpowiedz i zarządam zwrotu kasy, bo zapłaciłam za priorytet a tu prawie tydzień i chusty nie ma. Poza tym nie mam kasy by tak szastać i kupować cś co mi sięnie bardzo podoba.
:-) pomożemy :-)
biedaczku a właśnie miałam was z dziunką pytać gdzie te wasze chusty??
fajnie się dziewczyny prezentujecie w tych chustach:-) to rozumiem takie małe spotkanie klubu kangura:-) a etna gdzie??Dzieki :-) Braciszek sie mi udaljakby mi jeszcze siostre sprawili to wogole byloby super
A tu ja z Martolinka w akcji
Zobacz załącznik 222655Zobacz załącznik 222656Zobacz załącznik 222657
oj daj spokój! Przeciez to nie Twoja wina! ewidentnie coś kręcą!biedulko :-( az mi glupio ze nie kupilam z Toba wtedy :-zawstydzona/y:
Nie zamowilysmy bo okazalo sie ze nie moge na razie wydac pieniedzy na nowa chuste :-(

oj daj spokój! Przeciez to nie Twoja wina! ewidentnie coś kręcą!
Nie jest powiedziane, że tamta traksakcja doszłaby do skutku. Ja chciałam teraz kupic jak najszybciej, bo kasa szybko topnieje i zaraz znów zacznie brakować a ja głupia jak zwykle oddam swoje zaskórniaki na wydatki domowe i znów nic nie będę miała
A Ty co teraz zamierzasz? Umyslilaś coś?

Dziunka super!!!!
mniej więcej rozmiar
popatrz sobie w tym sklepie tu są róznych firm, różne rodzaje (oczywiście nie wszystkie) ale może coś Ci wpadnie w oko. Kupić lepiej od producenta, z jego strony, bo taniej
Vega - wszystko o chustach i noszeniu dzieci
.