reklama

Ciąża a zwierzak

Zeberko, gdzie kupiłaś taką siatkę??

Ja też się zastanawiam jak to będzie z moim kocurkiem. On agresywny nie jest, ale jest bardzo żywiołowy i nieobliczalny;) Ja kupię też w razie co ten spray odstraszający i popsikam wcześniej okolice łóżeczka.

reklama
Zebrra, a gdzie kupiłaś ? Na jakiej zasadzie ona działa ? Czy da się z niej korzystać gdy dziecko jest w łóżeczku ?
Kupiłam na allegro. Wklejam fotki. Nie wyciągałam jej z opakowania, ale z tego co widzę, trzeba by było za każdym razem ją zdejmować, jeśli dzidziuś byłby w środku.

68415097.jpg

71655886.jpg

23590285.jpg

98002689.jpg

78097095.jpg

dziewczyny, super pomysł z ta siatką!!! tylko czy kot nie będzie próbował z góry skakać??? oglądałam kiedyś program, który prowadziła taka czarna Pani, Sumińska chyba się nazywa. I mówiła, że jeżeli chodzi o lizanie dzieci przez koty i psy to jest to bezpieczniejsze niż jak ktoś dziecko całuje - bo ślina zwierząt a szczególnie kota zawiera dużo substancji antybakteryjnych. Ja nie chcę nawet na jakiś czas po porodzie rozstawać się z moim kocurkiem, nie wyobrażam sobie tego:-(

Zebrra - dzięki za fotki. Faktycznie może to być mocno nieporęczne zakładać i zdejmować za każdym razem. A jak baldachim byłby założony to się po prostu nie da :-(
Silva - super futrzak !:happy:

sliczna kicia, wyciaga sie jak moja. U mnie niestety siatka pewnie by sie nie sprawdzila, bo moja cholera uwielbia sie wspinac i hustac na siatkach (z baldachimu mojej corki, ktory wisi pod sufitem zrobila sobie hustawke) i obawiam sie ze to moglo by ja prowokowac. Narazie jednak nie mam jeszcze kolyski ustawionej i nie wiem jak to bedzie.

reklama
Silva haha, doskonałe zdjęcia z tą kicią! Moja zdecywoanie bardziej lubi kłaść się NA laptopie. Wystarczy, że pójdę do toalety a Mietka spogląda na mnie głupio leżąc na klawiaturze i otwierając masę nowych okienek i opcji, o których istnieniu nie miałam pojęcia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry