reklama

Ciąża bliźniacza

dziewczyny, mam pytanie ile zmian ubrane zapakowałyście dla dzieci do szpitala bo ja już sama nie wiem :(, myślę że 5 powinno wystarczyć czy może za dużo???
przy czym ja będę miała cc i 4 zmiany chyba minimum???

reklama
Cześć Dziewczynki :-) ojjjj jaki ja mam apetyt od kilku dni chyba zaczyna mnie wysadzać bo czuje lekkie swędzenie brzuchola..dzieci skopały mnie po obiadku :-)tak chyba żeby mi wybić schizy z głowy...

Dziewczyny a u Was w szpitalu trzeba mieć swoje ubranka dla dzieci? Ja przy Majce nic nie brałam dla małej do szpitala.. tzn. na początku miałam ale później okazalo się że więcej zamieszania, bo np. przy kąpieli pielęgniarki myliły ubranka prywatne ze szpitalnymi i w sumie to kłopot był i maż zawiózł z powrotem. W sumie tylko pieluszki miałam.

A miałam dwie torby - jedna dla mnie a druga dla dzidziusia.. Ta druga czekała w aucie bo nie chciałam iść do szpitala jak do hotelu :)

Ja się zastanawiam czy do naszego auta zmieszczą się trzy foteliki.. może jak uda się poduszkę pow. wyłączyć to jeden będzie z przodu.. hmm...

A co do dolegliwości to u mnie też niestety coraz gorzej, jak ide na spacer to mnie kolka ciągle łapie ale dziewczyny damy radę :) nie ma lekko ale nikt nie mówił że będzie :rofl2:

nie wiem jaki macie samochód ale z 3 fotelikami jest problem w większosci aut.
Ja akurat mam farta bo w moim są 3 nie zalezne fotele z tyłu, mój maz zmienił juz samochód bo w jego poprzednim były na tyle 2 fotele takie a'la lotnicze, a w obecnym są w zasadzie 3 miejsca ale musimy Frankowi zmienic fotelik na ten ostatni bo mamy ten do 18kg i obawiam sie ze dwa nosidełka plus ten Frankowy-bedzie ciezko

ja tylko na chwilke....humorek poprawiony...mężuś kupił mc donalda i piwko karmi...mamy filmik i zaraz tulanie i oglądanie.... i tabletki zaczeły działać...także jest lepiej....ufff...

miłego wieczorku.....buziaczki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry