reklama

Ciąża bliźniacza

youstta -ja nigdy w zyciu nie chcialabym zeby moje baby nosilo szpitalne ubranka-ale ja juz mam taka schize od dziecinstwa- wszystko co szpitalne jest bleeee:-D a tu jest inaczej bo pielegniarki kapia dzieciaczka na sali przy Tobie wiec nic sie nie pomyli :P

reklama
ja dzisiaj padam ze zmęczenia
chłop mnie wkurza bo wg niego to powinnam więcej chodzić co bym się nie zastała - nic tylko palnąć w łeb !
kupiłam 2 kg nektarynek - jutro zrobię z tego trochę dżemu :-) w sumie za 2 kg nektarynek zapłaciliśmy 2 grosze :-) wzięliśmy nektarynki z przeceny po 2,5zł za pół kilo , ale że na kasie samoobsługowej wbili pod tym kodem jeszcze promocję że 2 opakowania w cenie jednego i wyszło nam minus 9,98 zł , to tym sposobem mamy tak tanio nektarynki :-)
mąż mi głowę suszy o ciasto orgazm :-P
a na dodatek dostaniemy pakę super ciuszków dla maluszków !!! i możliwe że mój kolega z pracy ma na strychu po swoich dzieciakach foteliki do samochodu od wózka graco - więc by nam je dał !!!

Ja tylko na chwilkę, oto moje dzieło ;)
showFullSize.php
[/URL][/IMG]

co do ubranek to ja pierwsze słysze zeby w szpitalu ubierali w lokalne spiochy, ja miałam swoje ale absolutnie nie załuje bo w tej kwestii mam dosc specyficzne podejscie wiec chyba bym nie była najszczesliwsza:-(i nie chodzi o to ze jakies brudne czy uzywane, ja poprostu mam tu na mysli takie typowo wizualne podejscie do tematu, nie przepadam za pstrokatymi misiowo-kwiatuszkowymi ubrankami dla dzieci, preferuje jednokolorowe moze to dziwactwo ale tak mam tym bardziej po porodzie lubie jak tak ubiera sie maluszki
widziwiam, co?:sorry2:

reklama
karola79 - my nie mamy oddzielnych siedzień w aucie.. ale heca, jeszcze auto będziemy musieli zmienić.

Milena - u nas dziecko zabierali do zupełnie innego pomieszczenia na kąpanie, ważenie itp. i po godzinie przywozili z powrotem do mamy i tak w szpitalnych ubrankach bo przy dużej ilości dzieci myliło im się czyje to ubranka. Ale w ogole w tym szpitalu to rozp**** był na całego.

Domi - super cena tego wózka. Ja chyba wybiorę jakieś z typu jeden za drugim, bo mi się w drzwiach nie pomieści

Ja się drugi dzień obżarłam plackami ziemniaczanymi, ale robię tylko z ziemniaków, cebulki i jajka i smażyłam na oliwie z oliwek, pychotka. Niedługo będę szersza nież dłuższa. :rofl2:

Ja mam chatę wolną i miałam się uczyć ale z tej tęsknoty za moimi skarbami nie mogę się skoncentrować buuu.. :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry