reklama

Ciąża bliźniacza

Tak Milena ale Zafira ma chyba 3 siedzenia z tylu?
Ja tez mam 7 osobowe- Renault Espace Ja wogole mam problem z kupieniem sobie auta bo moj maz uparl sie na isofixy wiec kupilismy foteliki ( bo w espace mamy wszedzie isofixy) a teraz ja mam wybor ograniczony.
No ale to najmniejszy problem, najpierw sprawa w sadzie o pieniadze za zepsute auto ktore nam sprzedali.

reklama
U nas sprawa jest tragiczna.. Ja zzarlam tyle nerwow..
Sprawa wogole sie ciagnie juz 4 miesiace.. Dlugo by opowiadac, zmiana adwokata, ugody itp Ale suma sumarum wczoraj minal termin zaplaty i czekamy na termin sprawy bo k... As sie nie odezwal.
Jestem wogole juz zrezygnowana..Sprzedalam fantastyczne auto, dziewice, tylko z 70 tys przejechanymi, zdazylam je pokochac buuu
Ale kupujac je nie wiedzialam ze bede miec blizniaki.Wiec sprzdalismy i kupilismy kolejne u dealera.I co??
Zepsulo sie po 90 km- skrzynia padla.A to mlode auto.
No ale zanudzac was nie bede.Suma sumarum auta nie mam i ponad 6000 tus euro tez nie...

U nas sprawa jest tragiczna.. Ja zzarlam tyle nerwow..
Sprawa wogole sie ciagnie juz 4 miesiace.. Dlugo by opowiadac, zmiana adwokata, ugody itp Ale suma sumarum wczoraj minal termin zaplaty i czekamy na termin sprawy bo k... As sie nie odezwal.
Jestem wogole juz zrezygnowana..Sprzedalam fantastyczne auto, dziewice, tylko z 70 tys przejechanymi, zdazylam je pokochac buuu
Ale kupujac je nie wiedzialam ze bede miec blizniaki.Wiec sprzdalismy i kupilismy kolejne u dealera.I co??
Zepsulo sie po 90 km- skrzynia padla.A to mlode auto.
No ale zanudzac was nie bede.Suma sumarum auta nie mam i ponad 6000 tus euro tez nie...

Oj wspolczuje ;( wiem ilke nerwow moze to przyniesc bo to przeciez nie male pieniadze... u nas byla kwestia prawie £8000 przez Availible car, tyle,ze oni zeby nie stracic klienta, w nowym samochodzie (4 letnim) wymienili nam prawie wszytko co chcielismy i jeszcze nam polozyli extra lakier , teraz chodzi jak zyleta hihi.
3mam kciuki ze wszystkos ei dobrze skonczy...;)

Wspolczuje, tak teraz wszystko trzeba sprawdzac, tylko nie wszystko mozna niestety ... Mam nadzieje, ze jednak nie wszytko stracone, w koncu musi byc jakas sprawiedliwosc !

Wszystkie juz spicie ? A ja sie az boje zasnac ... Hmmm

Ostatnia edycja:
własnie z tymi autam to jest kurcze akcja.
my mielismy toyote avensis kombi, mój ukochany samochód ale juz pisałam ze to była jakas wersja limuzyny czy cos bo miała tylko 2 miejsca takie wyprofilowane z tyłu wiec lipa, teraz biby 3 ale takie jak dla mnie 2 i pól
Ja jezdze autem towarowym jak smieje sie mój M bo jest duuuuze z duuuuuuuuuzym bagaznikiem ale baaaaaaaaaaardzo woooooooooooolne wiec na wakacje nie widze zebysmy nim pojechali:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry