reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
youssta, nie wiem jak ta Wasza kanapa w aucie wygląda ale lekko nie bedzie bo teraz robia takie głupie te auta ze niby ta 3 osoba z tyłu siedzi po srodku na takim raczej substytucie siedzenia.
kiedy Twoje szczescia wracaja?

karola79 - w niedzielę wracają <jupi>, w niedzielę. :-) a najpóźniej w poniedziałek.. bo zależy kto z nimi przyjedzie, czy mój brat czy teściowa.

Mamy toyotę corollę.. ja tam z tyłu faktycznie 3 fotelików nie widzę, zwłaszcza że Majki fotel jest duży, bo do 25kg. Dwa z tyłu jeden z przodu, a ja gdzie będę siedziała, w bagażniku? :szok:

Hej mamusie ja nie woze co prawda 3 fotelikow ale moja kolezanka tak, ma 2,5 l blizniaczki i rocznego synka i maja lagune i tam im sie mieszcza te 3 foteliki, dziewczyny maja juz te duze foteliki, specjalnie jezdzili i szukali takiego do ktorego sie zmieszcza :)

karola79 - w niedzielę wracają <jupi>, w niedzielę. :-) a najpóźniej w poniedziałek.. bo zależy kto z nimi przyjedzie, czy mój brat czy teściowa.

Mamy toyotę corollę.. ja tam z tyłu faktycznie 3 fotelików nie widzę, zwłaszcza że Majki fotel jest duży, bo do 25kg. Dwa z tyłu jeden z przodu, a ja gdzie będę siedziała, w bagażniku? :szok:

wiem ze dwa nosidełka w takim układzie powinny sie zmiescic z fotelikiem Maxi Cosi Rodi...yyyyyy Priori?? nie wiem no z tym ostatnim. ale lipa bedzie jak bliznaiki przesiądą sie do tych nastepnych...wtedy to bedziemy jezdzic tylko moim autem, które rozpędza sie maks do 135km:-D:-D

Czesc dziewczyny .
Domi ja tez mam zamiar kupis taki wózek co ty tylko nowy (dziadkowe fundują) napisz mi czy jest fajny jak go dostaniesz.
Jak dzisiaj was czytam to macie fajoskie zachcianki . Ja tez dzisiaj to bób , to malinki , to serek , normalnie miszanka na maksa.
Rabbit z tym płaczem to ja taj miałam wczoraj , mąż pjechał do pracy wczoraj i wraca jutro a ja cała we łzach z bezsilności i w obawie jak sobie poradzę. Dobrze , że mam Juleńkę ,przy niej zawsze jest wesoło.
Co do szpitala i ubierania to jak rodziłam Julke to nie musiałam mieć swoich ciuszków a mała była w kaftaniku i w rożku więć i tak nie było ważne jak jest ubrana , ważne zeby szybko przebrać nakarmic a strojenie lepiej zostawić na potem jak będziemy w domku.
Kurcze strasznie się boje tych nocek spać nie mogę i strasznie się meczę , jeszcze te hemoroidy , ani leżeć , ani siedzieć ani wyst........ć się, przepraszam ze tak brutalnie masakra.

Dziewczyny musze przyznac ze jesli macie juz jedno dziecko to faktycznie problem jest.Chyba ze dziecko moze juz siedziec tylko na tej podstawce pod pupe.Wiem ze problem jest bo ja szukam dla siebie auta.Wezcie tez pod uwage ze w fotelikach kubelkach dzieci beda gdzies do okolo 9 miesiaca.Potem jest kolejny problem bo foteliki sa jeszczw wieksze.
To prawda ze w Lagunie spokojnie sie miesci 3 bo 4 miesiace temu sprzedalam lagune.
Nie ma zbyt wielkiego wyboru chyba ze auto 7 osobowe.

reklama
Dziewczyny musze przyznac ze jesli macie juz jedno dziecko to faktycznie problem jest.Chyba ze dziecko moze juz siedziec tylko na tej podstawce pod pupe.Wiem ze problem jest bo ja szukam dla siebie auta.Wezcie tez pod uwage ze w fotelikach kubelkach dzieci beda gdzies do okolo 9 miesiaca.Potem jest kolejny problem bo foteliki sa jeszczw wieksze.
To prawda ze w Lagunie spokojnie sie miesci 3 bo 4 miesiace temu sprzedalam lagune.
Nie ma zbyt wielkiego wyboru chyba ze auto 7 osobowe.

My zmienilismy na auto 7 osobowe -vauxhall zafira ale i tak dziewczynki beda siedziec wszystkie jak w 5-cio osobowce, zalezalo nam na bagazniku i tylko tyle ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry