reklama

Ciąża bliźniacza

ewaw1 - ja mam to szczęście że moja mama przyszła do mnie i mi poprała, chociaż prać zaczynałam ja jak jeszcze brzuch mi tak nie przeszkadzał. Leczyłam się w Gamecie

karola ja dzwoniłam do publicznego żłobka i nie mówili nic o dochodach ...kurcze teraz to mnie nastraszyłaś, bo jak tak to jesteśmy w czarnej d..., bo za dużo na żłobek a za mało aby było na opiekunkę lub żeby być na wychowawczym

reklama
wygląda na to ze przepowiadające
Raczej tak, one czasami sie pojawiaja Nawet 2 mies przed, wiec spokojnie :-)
Ja znowu pije cole po kazdym posilku, zoladek mnie boli niewazne ile i co zjem i tylko cola pomaga ...
I musze sie przeprosic z yoga, bo dzidzia mnie uciska i nie moge chodzic, i lekarz kazal cwiczyc, moze sie jeszcże troszke przesunie ... Hmm, ciekawe gdzie ....:-), a rwe kulszowa wykluczyl, zobaczymy ...

Ostatnia edycja:
ja tez nie mam pojecia jak ja sobie poradze z trojka dzieci... mam nadzieje,ze dam rade bo nie mam nikogo tu do pomocy, rodzice w Pl a tesciowie juz ledwo na nogach sie trzymaja i na nich nie moge za bardzo liczyc. u nas przedzskole darmowe ale dopiero po 4 roku zycia a tak to tylko na 3-4 godz mozna oddawac dzieci. przeraza mnie to, zwlaszcza ze moj maz ma taka prace i dodatkowo gra w pilke 2 razy w tyg -po 4 godz i po prostu bede zajechana... ja sie bardzo ciesze ze bedziemy miec bliozniaki tylko jeszcze wszystko mnie troche przeraz bo nie wiem jak wszystko zorganizuje itp...
Ty to jestes BABA ZE STALI!!!! jak Ty to robisz? bo ja w sumie nawet nie boje sie ciezkiej pracy ale wiem ze jak mój mąz ma takie mega stresy w pracy to nie moge mu pomóc i to mnie rozwala a na razie zapowiada sie nie najlepiej...a wiadomo jak kasy zaczyna brakowac to sytuacja robi sie gorąca
Co mam tu duzo pisac wiadomo o co chodzi, 5 osobowa rodzina to jest wydatek, zawsze dobrze nam sie powodziło i zapowiada sie ze teraz to bedzie jakis kanał a moment jest beznadziejny bo czekamy na dwoje dzieci, wiec kaplica

mamaMaćka 1cm szyjka i 26tydz ? To moja faktycznie dłuuuga.Oby ten 1cm wytrzumał jak najdłużej,trzymam kciuki:-)

Milena dochodzi Ci jakieś rozwarcie?Jaka szyjka? Często masz te skurcze?

Mi gin powiedział Zero seksu - i tak jest od dłuższego czasu.W ogóle na seks nie mam ochoty,ani nawet o tym nie myślę.Mój tak się wystraszył że założył blokadę psychiczną i wie że musi wytrzymać.Nadrobimy po urodzeniu ;-) do tego mam NIC nie robić,nic a nic żebym wytrzymaa do tego 37 tyg.

ewaw1 - ja mam to szczęście że moja mama przyszła do mnie i mi poprała, chociaż prać zaczynałam ja jak jeszcze brzuch mi tak nie przeszkadzał. Leczyłam się w Gamecie

karola ja dzwoniłam do publicznego żłobka i nie mówili nic o dochodach ...kurcze teraz to mnie nastraszyłaś, bo jak tak to jesteśmy w czarnej d..., bo za dużo na żłobek a za mało aby było na opiekunkę lub żeby być na wychowawczym
u nas pierwszenstwo samotne matki potem niski dochód na członka rodziny i cała reszta, a przedszkole jest malenkie i jedno jedyne

marlenitas ja mam nadzieje jeszcze ze moja szyjka jednak jest dluzsza bo to lekarz stwierdzil przy badaniu gin a nie robil usg, a ja mam tylozgiecie czegos tam i moja tesciowa (tez ginekolog) mowi ze tam szyjka jeszcze sie moze chowac, a tak to zobaczymy co powie mi moja lekarka bo to ona mnie bada co 2-3 tyg i bedzie wiedziala czy cos sie skraca czy jest ok :) ponoc jako wielerodka moge ta szyjke miec taka krotka, wazne ze jest twarda, szorstka i zamknieta ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry