reklama

Ciąża bliźniacza

A jak się zaczną wiercić moje panienki to już w ogóle mam dość ;-) Uczucie jest super,bo dotykam je a one uciekają :-) ale potrafią tak napiąć brzuch :tak: czasami sama nie wiem czy skurcz nadchodzi czy moje dziewczyny się tak wiercą.
Mój Hubert też chodził do przedszkola.Chyba wszędzie jest taki problem z zapisami! Przy bliźniakach naprawdę ciężko będzie wrócić do pracy.A niania w Warszawie 3000tys/m.?? Olaboga! :szok:

reklama
Ty to jestes BABA ZE STALI!!!! jak Ty to robisz? bo ja w sumie nawet nie boje sie ciezkiej pracy ale wiem ze jak mój mąz ma takie mega stresy w pracy to nie moge mu pomóc i to mnie rozwala a na razie zapowiada sie nie najlepiej...a wiadomo jak kasy zaczyna brakowac to sytuacja robi sie gorąca
Co mam tu duzo pisac wiadomo o co chodzi, 5 osobowa rodzina to jest wydatek, zawsze dobrze nam sie powodziło i zapowiada sie ze teraz to bedzie jakis kanał a moment jest beznadziejny bo czekamy na dwoje dzieci, wiec kaplica

Karola ja bedac tu totalnie sama przez prawie 5 lat nauczylam sie miec wyje.... na niektore sytuacje, mam nadzieje,ze co do kasy to nam panstwo pomoze, bo dostane wyzsze zasilki. W Polsce bymsmy sie chyba sie pochlastali w takiej sytuacji, nie ma co ukrywac ale panstwo zamist pomagac to dopier... rozne rzeczy, jeszcz za przedszkola i zlobki trzeba placic!? nie dziwe Ci sie wcale Kochana ze sie martwisz, ale mamnadzieje,ze u meza w poracy jakos sie ulozy i znajdziecie jakies wyjscie z sytuacji ;);-)

Dziewczyny a czy Wasze brzuszki podniosły się wyżej? Bo mój wydaje mi się cały czas nisko.Tak jakby ten ciężar który noszę nie pozwolił mu się podnieść.Chyba że 33 tydz to za wcześnie? 12 sierpnia jedna ważyła 1707,druga 1630 :-) Teraz pewnie po 2 kg ważą moje Dziewczynki :tak:

cześć dziewczynki.....
Mam dziś bardzo pechowy dzień... pobudka o 4.30.... i tak do rana...
Dziś wyruszyłyśmy z małą na zakupy i auto nam się popsuło w połowie drogi:-( w bardzo ruchliwym miejscu.... kurna...:-( byłyśmy holowane ale nerw od ch....ry

Ostatnio wszystko jest kurde na NIE :-( chyba w jakimś dole siedzie ogromnym....

a ja jestem ciekawe ile moje maja :) 3 tyg temu mialy 600 i 650 gr :) moze po 1 kg juz maja :) jedno jest pewne.. jak lekarka powie ze jest ok i moge sie troche ruszac to jade zaraz wszystko dla dziewczynek kupic!! bo mam stresa ze jeszcze nic nie mam :(

Dziewczyny a czy Wasze brzuszki podniosły się wyżej? Bo mój wydaje mi się cały czas nisko.Tak jakby ten ciężar który noszę nie pozwolił mu się podnieść.Chyba że 33 tydz to za wcześnie? 12 sierpnia jedna ważyła 1707,druga 1630 :-) Teraz pewnie po 2 kg ważą moje Dziewczynki :tak:

Kochana , a czemu mialby sie podnosic przed porodem??czy chodzi Ci o to ze wczesniej byl wysoko?? mnie opadl kolo 25 tyg bo juz byl duzy i ja sie ciesze bo nie mam takich problemow z oddychaniem , jeszcze by mi to potrzebne bylo hihi, a tak to mam przynajmiej fajny stolik na jedzenie z brzucha :-D

Karola, do pomocy bedę miała tylko na początku męża, a potem trzeba sobie radzic samemu. Damy radę musimy, w końcu kto jak nie my:-):-) Jestem dobrej myśli, nastawienie też jest wazne :)

A poród sn i cc naraz, najgorsza opcja :no::no::no:

cześć dziewczynki.....
Mam dziś bardzo pechowy dzień... pobudka o 4.30.... i tak do rana...
Dziś wyruszyłyśmy z małą na zakupy i auto nam się popsuło w połowie drogi:-( w bardzo ruchliwym miejscu.... kurna...:-( byłyśmy holowane ale nerw od ch....ry

Ostatnio wszystko jest kurde na NIE :-( chyba w jakimś dole siedzie ogromnym....
Mozemy sobie podac ręce:)))))))))

reklama
Karola, do pomocy bedę miała tylko na początku męża, a potem trzeba sobie radzic samemu. Damy radę musimy, w końcu kto jak nie my:-):-) Jestem dobrej myśli, nastawienie też jest wazne :)

A poród sn i cc naraz, najgorsza opcja :no::no::no:
To prawda, jak człowiek sie nastawi tak mu będzie tylko ze ja z zasady jestem optymistką a teraz mam w głowie same czarne mysli i wszystko mnie bardzo dotyka i boli

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry