Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Niuleczka nie da sie tego przewidzieć bo to też uwarunkowane genetycznie,kwestia ruchu i masa innych czynników.Jedna od razu zrzuci a inna będzie walczyła z wagą.
dziewczyny bedziemy sie martwic po porodzie zbednymi kilogramami a przy 2 dzieci nieprzespanych nocach itd to napewno szybko poleca kg
ja mam na plusie 7kg:-):-)
dla chlopcow tez sa swietne ubranka moj maz mowi ze lepsze niz dla dziewczyn(faceci...) ostatnio np moja mam przytargala tshirty z ciasteczkowym potwore,dzinsy i koszulki rolling stones dla niemowlaczkow;D a ile jest fajnych bucikow dla chlopakow trampki,albo cos ala mokasyny.Trzeba szukac a spiochy to dostalam hurtowo z tesco wiec na to juz nie patrze nawet
Ja mam 11 kg na plusie, ale nie mogę dużo jeść . Od razu zaczyna mnie wszystko boleć w środku. Ponoć jeszcze dwa tygodnie i bułkę będę skubać przez cały dzień...na szczęście już w szpitalu.
A zbliżają się święta...baby, mazurki, pasztety...hmmm
toliveistodie ja na pocieszenie pieke tort czekoladowy na swieta moj ulubiony zeby na niego popatrzec bo z jedzeniem no wlasnie kiepsko...choc bardzo mnie do slodkiego ciagnie:/