tak Niuleczko moje panny też się urodziły 4 czerwca :-) a były by prawie z 3go bo pierwsza urodziła się minutke po polnocy

tak sobię myślę,że fajnie przypadło bliźniaki spod znaku bliźniąt:-)
Dzidka jak samopoczucie?
dobrze, że pierwsza Niunia poczekała do 4.06, bo jakby była wieksza roznica to jak? miałyby różne daty urodzenia? A czy fajnie, że nasze blixniaki spod znaku bliźniat to ise zobaczy - dla mnie pachnie masakrą
ankos - dobrze, że jest wporządku i sie wczasujesz choc wyobrażam sobie, że to czekanie jest wkurzające. A co do skurczy tomnie jak przyjęli do szpitala miałam miec cc ale mój gin schodził z dyżuru i chcial mnie ciachac następnego dnia ale na ktg wychodziły mi skurcze po 100%, których wcale nie czułam i stwierdził, że powinnam miec cc szybciej bo w nocy moge urodzic sn, i ze do następnego dnia mogę nie wytrzymać. Z tego wszystkiego nagle zaczełam te skurcze odczuwać, tyle, ze szyjke miałam rozwarta na palec i dl 1,5cm wiec pewnie męczyłabym sie mega cała noc a nastepnego dnia może i mialabym cc z braku rozwarcia bo moja szyja to jak u żyrafy była hihi. Więc jesli masz porządne skurcze to sie lepiej Kochana z tego szpitala nie ruszaj bo poród będzie chyba prędzej niz póxniej tymbardziej, że nie zamierzaja go powstrzymywać. W każdym razie zycze Ci lekkiego porodu i cudnych wrażeń z tulenia Maluszków.
Mój jeden Bąbelek mial owinięta szyjke pępowinką i w zyciu nie zdecydowałabym sie rodzic sn, w usg przezciemiączkowym wyszedl mu zaokraglowny róg czołowy, niby wszystko ma sie wchlonąć ale trzeba sprawdzic za 3 miesiące a jak sprawdzałam w necie co to może byc to wyszło, że może to byc pozostałość po niedotlenieniu az strach pomyslec co by moglo sie stać przy sn...
Anuśka - nie moge znaleźć fotek Twoich Maluchów, napisz mi na której str. no i gratuluje bardzo bardzo mocno:-), super że z Małą wszystko dobrze!
Mati - Twoje Skarby sa przeurocze i jakie podobne do siebie, gdyby były tej samej płci to mialabys niezłą zagwostke, które dziecko zostało nakarmione;-)
Wiolka - ty sie oszczędzaj Kochana bo to juz Twoje ostatnie podrygi, poczekaj cierpliwie, nagroda będzie wspaniała:-)