reklama

Ciąża bliźniacza

milki.jpgprzedstawiam wam moje kurczaczki od lewej MIŁOSZEK od prawej MILENKA

reklama
tak Niuleczko moje panny też się urodziły 4 czerwca :-) a były by prawie z 3go bo pierwsza urodziła się minutke po polnocy:tak: tak sobię myślę,że fajnie przypadło bliźniaki spod znaku bliźniąt:-)

Dzidka jak samopoczucie?
dobrze, że pierwsza Niunia poczekała do 4.06, bo jakby była wieksza roznica to jak? miałyby różne daty urodzenia? A czy fajnie, że nasze blixniaki spod znaku bliźniat to ise zobaczy - dla mnie pachnie masakrą:-D

ankos - dobrze, że jest wporządku i sie wczasujesz choc wyobrażam sobie, że to czekanie jest wkurzające. A co do skurczy tomnie jak przyjęli do szpitala miałam miec cc ale mój gin schodził z dyżuru i chcial mnie ciachac następnego dnia ale na ktg wychodziły mi skurcze po 100%, których wcale nie czułam i stwierdził, że powinnam miec cc szybciej bo w nocy moge urodzic sn, i ze do następnego dnia mogę nie wytrzymać. Z tego wszystkiego nagle zaczełam te skurcze odczuwać, tyle, ze szyjke miałam rozwarta na palec i dl 1,5cm wiec pewnie męczyłabym sie mega cała noc a nastepnego dnia może i mialabym cc z braku rozwarcia bo moja szyja to jak u żyrafy była hihi. Więc jesli masz porządne skurcze to sie lepiej Kochana z tego szpitala nie ruszaj bo poród będzie chyba prędzej niz póxniej tymbardziej, że nie zamierzaja go powstrzymywać. W każdym razie zycze Ci lekkiego porodu i cudnych wrażeń z tulenia Maluszków.

Mój jeden Bąbelek mial owinięta szyjke pępowinką i w zyciu nie zdecydowałabym sie rodzic sn, w usg przezciemiączkowym wyszedl mu zaokraglowny róg czołowy, niby wszystko ma sie wchlonąć ale trzeba sprawdzic za 3 miesiące a jak sprawdzałam w necie co to może byc to wyszło, że może to byc pozostałość po niedotlenieniu az strach pomyslec co by moglo sie stać przy sn...

Anuśka - nie moge znaleźć fotek Twoich Maluchów, napisz mi na której str. no i gratuluje bardzo bardzo mocno:-), super że z Małą wszystko dobrze!

Mati - Twoje Skarby sa przeurocze i jakie podobne do siebie, gdyby były tej samej płci to mialabys niezłą zagwostke, które dziecko zostało nakarmione;-)

Wiolka - ty sie oszczędzaj Kochana bo to juz Twoje ostatnie podrygi, poczekaj cierpliwie, nagroda będzie wspaniała:-)

Ostatnia edycja:
MATI-tak wlasnie myslalam dzisiaj o Tobie i Twoich maluchach.sa cudne i tak jak pisze NIULECZKA bardzo do siebie podobne.z tego co widze to juz poza inkubatorkami-a moze juz w domu?napisz c u Was?
NIULECZKA-oszczedzam sie ,bo juz i tak nic robic nie moge.jestem strasznie niecierpliwa ale wiem ,ze kazdy dzien jest wazny.chcialabym bardzo doczekac 36 tc.trzymajcie dziewczyny kciuki za mnie.a WAM KOCHANA DUZO ZDROWKA ZYCZE.

mati no strasznie podobne :-):-):-) fajowskie :tak: i jakie już duże wyglądają:tak:ile ważą??? to chyba powoli do domku się możecie zbierać co??

niuleczka a o tej pepowinie to z usg się dowiedziałaś czy juz po fakcie??? bo właśnie cały czas się na tym zastanawiam, a coś mi się wydaje że nikt tego nie sprawdza przed porodem:wściekła/y:

Mati - ale piekne Maluchy. Niesamowite to jest, ze takie cuda rosna sobie w brzuszkach a potem upiekszaja nam zycie kazdego dnia.

Dla wszystkich mamusiek duzo wiary, ze bedzie wszystko dobrze!!!:tak:

Wiolka i Pikka - dziewczyny wypoczywajcie i uwazajcie na siebie!!Niech Maluchy zdecyduja sie wyskoczyc wtedy kiedy beda bezpieczne i gotowe:-)

Trzymam za Was wszystkie kciuki!!!!

dzieki dziewczyny
mi wszyscy mówia ze podobne choc mi sie wydaje ze nie
niestety maluszki jeszcze w szpitalu córcia radzi sobie super za to synus niestety nie bo lekarzom nie podoba sie usg glowki
maly mial juz badanie czy nie ma zapalenia opon mozgowych na szczescie wyniki sa ok ale lekarka mowi ze komory mozgowe są poszerzone mam nadzieje ze w malym stopniu wierze ze wszystko bedzie ok
jesli chodzi o wage to przybieraja ładnie wazą juz ponad 2 kg i ładnie jedzą mleczko mamusi
malutki dzis wrócil do inkubatorka na troszke bo cos zmarzl ostatnio i musi sie pogrzac troszeczke:-):-)

a wy młode ciążą dziewczyny imiona już wybrane?? ;-) bo mąż mój zawzięty w końcu przystał na moje propozycje, ot tak bez walki. Powiedział że już się przyzwyczaił i że są ok :-) choć wcale się bardzo nie upierałam;-) Więc będzie Gabryś Antoni i Tosia Gabriela :-):-)

mati no właśnie tak jak dzidka pisze to nawet pyzate maluszki:-) o jakich ty 2 kg piszesz?;-)

dzidka i wiolka a wy jakie imiona wybrałyście bo zapomniałam:confused:

pierwszy raz w życiu spuchły mi stopy:baffled: ale dziwne uczucie....:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry