marcikuk gratulacje z okazji rocznicy! No maluchy daja sie we znaki, ale tak jak piszesz... Oczka....

ja juz nie moge sie doczekac.
test na glukoze mi robili w 28 tyg.
Ciuszki mam juz poprane, poprasowane, poukladane... Musielismy dokupic szafe....
ja tez na poczatku planuje maluchy razem trzymac, ale mam juz 2 kojce, bo jeden do sypialni, jeden do salonu... Na poczatku bede chyba spac z nimi w salonie, bo mam blizej do kuchni, a tak musialabym po schodach biegac.
Rozki tez mam dwa, kupilam do szpitala, no i wole na poczatku zeby w roczku je moj m albo tesciowa trzymala

dostalam od siostry pod choinke taka mala mate na kolki - w srodku jest kuleczka, ktora robi kolka. Kladzie sie malucha na brzuszku, albo trzyma, bo ta mata ma druga czesc, ktora przeklada sie przez ramie, no i masuje brzuszek. Tak na wszelki wypadek mi kupila, no ale spodziewam sie kolek, bo chyba wiekszosc chlopcow ma... Zobaczymy...
ja mecze sie potwornie... Bole po prawej stronie mam takie jakby mi cos pekalo w srodku, niby organy u gory i sie rozciaga, ale czasem az mam spuchniete... 3 dzien mam taki kryzysowy, chyba juz niedlugo... No, byle do pierwszego