Witaj Różyczko ! Co do zakupów to jestem tego samego zdania co Bojka-teraz oglądam i wybieram, a zakupy będą dokonane później i niekoniecznie przeze mnie. Ja straciłam już bliźnięta, więc bardzo się boję zakupów żeby nie zapeszyć i tylko oglądam. Remontu żadnego nie planujemy, po prostu podzielimy się pokojem i wstawimy łóżeczka do sypialni. Pozwoliłam sobie przed świętami na zakup 2 bodziaków.
Bojka też myślałam o pralni chemicznej i tak sądzę, że ten cały biznes mi się nie opłaci, bo za dużo kombinowania i po prostu kupię nową. W ciąży odbiło mi na punkcie zapachów i nową poduszkę zaakceptuję bez problemu, a przy odkupionej sądzę, że będę urządzać cyrki, że pachnie kimś obcym.
Eevlee ja miałam robić glukozę w 23tc, ale przyspieszyłam wizytę.
Hakima jakie masz łóżeczka-chodzi o wymiary ? Planujesz osobno dzieciaki kłaść, czy na początku razem ?
Bojka też myślałam o pralni chemicznej i tak sądzę, że ten cały biznes mi się nie opłaci, bo za dużo kombinowania i po prostu kupię nową. W ciąży odbiło mi na punkcie zapachów i nową poduszkę zaakceptuję bez problemu, a przy odkupionej sądzę, że będę urządzać cyrki, że pachnie kimś obcym.
Eevlee ja miałam robić glukozę w 23tc, ale przyspieszyłam wizytę.
Hakima jakie masz łóżeczka-chodzi o wymiary ? Planujesz osobno dzieciaki kłaść, czy na początku razem ?
Kaszel się uspokoił, gardło też, za to katar z siłą wodospadu . Ale damy radę