reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Dytko, ale normy morfologii dla ciężarnych są trochę inne. Nie oszukujmy się, że nosząc bliźniaki uda nam się mieć same normy. Nie przejmuj się, lekarz na to coś zaradzi. Na pewno masz do popracowania nad hemoglobiną. No a cukry faktycznie podwyższone :crazy:. Cukrzyca ciążowa naprawdę nie jest straszna, a tylko upierdliwa (z insuliną jest łatwiej). A Ty się przypadkiem nie martwiłaś o wagę w ciąży (bo już mi się myli kto i co).

Nie z wagą to nie ja :) Na samym początku poleciałam 6 kg w dół a teraz wróciłam do normy i nabiłam już + 8, ale wszystko pod kontrolą. Zreszta waga nigdy sie nie przejmowałam, bo wszystko spalałam na zajeciach 3 razy w tygodniu po 2 godziny. Teraz niestety prowadze "osiadły tryb życia", ale gin mi nie pozwala na większe ruchy,poza basenem.
Musze poczytac o tej cukrzycy, co to wogóle jest i z czym to się je , dosławnie ;)

A co do anemii, to już biorę "rożowe" tabletki, bo poprzednio juz wyszło i było duuuzo gorzej, więc te wyniki morfologii to zawsze jakiś mały sukces ;)

Bibiana - dzięki za pamięć. Ja dalej 3w1. Chociaż dzisiejszą noc spędziłam na porodówce, bo w nocy dostałam skurczów. Zapodali mi kroplówe i rano udało mi się wrócić na swoja salę. Ale po nieprzespanej nocy jestem totalnie wymordowana. To jest właśnie zaleta szpitala - że są w stanie bardzo szybko reagować.
Pozdrawiam Was cieplutko.

zenia a ja dalej o tym wózku będę ciągnęła:-)ta rączka to i mi nie bardzo pasowała ale jest to okienko na górze więc maluszki widać.Ja zamówiłam w tym BOBO WÓZKI i tam są jeszcze 2 spiworki i cena całkiem przystępna.Na ich stronie pisze,że wszystkie koła są piankowe ale dzwoniłam i mówili że to błąd na stronie i teraz jest nowa kolekcja z tylnymi pompowanymi.

ehh serwer im padł więc nie mam jak zobaczyć w jakiej tam cenie jest :confused2: ale z tego co na tym bobowózki widziałam to z reguły mają błędy takie, że można zwracać towar non stop! rozmiary tych wózków złożonych to nieraz z kosmosu sobie biorą :dry: koła te tylnie są pompowane. jaki kolor wybrałaś? A to ty w Pl będziesz go odbierać?

zenia Tak z tymi błędami na stronie to prawda,ale posprawdzałam na innych stronkach i wszystko powinno pasować.Kupiłam za 1599 z nosidłami i śpiworkami,folię dokupiłam dodatkowo bo nie ma w standardzie.Przy zamówieniu napisałam dokładnie czego oczekuję i zobaczymy.A przywiozą go do mojej mamy i ona tam wszystko sprawdzi i w razie czego to wymieni a później do mnie kurierem:-)

Witajcie!!!
Od poniedziałku jesteśmy w domku całą trójką:-) Dziś się trochę ogarnęłam więc piszę:-)
Nie jestem w stanie nadrobić wszystkich zaległości, gratuluję wszystkim nowym mamusiom:-)

bojka6 jeszcze raz gratulacje!! :-)
multimama mi się Europe podoba no ale nie dla dwóch facetów :-) także będzie albo ten błękitny albo pomarańczowy no ale ten pomarańczowy widzieliśmy na żywo i mój mówi, że trochę blady ten kolor także jeszcze nie wiem :-D
parasolke kupię orginalną, torbę raczej nie

Ostatnia edycja:
reklama
Na tej stronie były tylko te dwa kolory europe albo afrika,przez internet to takie kupowanie w ciemno,wszystko się okaże później,kolor też pewnie będzie się sporo różnił od internetowego.A ty w jakiej cenie widziałaś go w sklepie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry