Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dytko, ale normy morfologii dla ciężarnych są trochę inne. Nie oszukujmy się, że nosząc bliźniaki uda nam się mieć same normy. Nie przejmuj się, lekarz na to coś zaradzi. Na pewno masz do popracowania nad hemoglobiną. No a cukry faktycznie podwyższone. Cukrzyca ciążowa naprawdę nie jest straszna, a tylko upierdliwa (z insuliną jest łatwiej). A Ty się przypadkiem nie martwiłaś o wagę w ciąży (bo już mi się myli kto i co).
zenia a ja dalej o tym wózku będę ciągnęła:-)ta rączka to i mi nie bardzo pasowała ale jest to okienko na górze więc maluszki widać.Ja zamówiłam w tym BOBO WÓZKI i tam są jeszcze 2 spiworki i cena całkiem przystępna.Na ich stronie pisze,że wszystkie koła są piankowe ale dzwoniłam i mówili że to błąd na stronie i teraz jest nowa kolekcja z tylnymi pompowanymi.
ale z tego co na tym bobowózki widziałam to z reguły mają błędy takie, że można zwracać towar non stop! rozmiary tych wózków złożonych to nieraz z kosmosu sobie biorą
koła te tylnie są pompowane. jaki kolor wybrałaś? A to ty w Pl będziesz go odbierać?