reklama

Ciąża bliźniacza

Napierajka ale cudne masz chłopaki. Mój chłopak też będzie miał na imię Wojtuś a dziewczynka będzie Madzia. Szybko dochodź tam do siebie, życzę zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka !!! Na święta będzie pełna rodzinka w domu, fajnie :tak:

reklama
Witam wszystkie nowe mamusie na forum i serdecznie gratuluję;-)

Napierajka gratuluję ślicznych chłopców!!! Ja też będę mieć Wojtusia o ile lekarz potwierdzi na połówkowym 8stycznia:)

Ja wczoraj odbyłam wizytę u ginekolog. Wszystko z dzieciaczkami w porządku- tyle, że strachu mi narobili we środę wieczorem ( zaczął mnie bardzo boleć brzuch na dole, ale wzięłam nospe i się uspokoiło). Na USG podglądnęłyśmy płeć jednego maleństwa i prawdopodobnie będzie chłopiec, a to drugie to może być dziewczynka ale jeszcze nic nie wiadomo pewnie:-) Humorek mi się bardzo poprawił jak oglądałam USG ponieważ dziewczynka rozpychała się i kopała braciszka, A ten nie był jej dłużny i klepał ją rączką po tyłku. Po prostu ubaw po pachy:-D. cudownie jest tak zobaczyć swoje dzieciaczki:)

Dziewczyny z Krakowa lub okolic Krakowa mam pytanko do was. Wiecie może gdzie w Krakowie jest jakaś Klinika Patologii Ciąży, pytam ponieważ moja lekarka chce mnie tam wysłać na jakieś szczegółowe badania na NFZ.

paulineczka minie, u mnie minęły praktycznie z dnia na dzień, choć i teraz się zdarza ale bez porówniania, mogę powiedzieć że teraz czuję się wspaniale; więc pewnie jeszcze tydzień i będzie ok ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry