hej kobietki

ta poduszka jest boska i załuje ze dopiero sie teraz zdecydowałam.od kiedy zaangazowałam do mojego lezenia lub spania chyba wszystkie poduszki w domu moj maz sam stwierdzil ze trzeba tego rogala zamowic,bo zaraz i on bez poduszki zostanie

mozna w wkladac miedzy nogi i podtrzymuje brzuch i gowe,naprawde super!ja mam w obwodzie 109 dzisiaj,a przez dłuzszy czas miałam 107 i od wczoraj jak mały drugi sie wypiał to zwiekszył mi sie o 2cm.czyli nie ma co sie nakrecac ze ma sie mały brzusio,duzo zalezy od ułozenia maluszkow
jedynka fajnie ze jakos ogarnełas sie myslowo i starasz sie nie denerwowac,mysl o maluszkach!smiesznie piszesz o tym siniaku na pepku-bedziesz opowiadac dzieciom jak dawały ci popalic w brzuszku.własnie ja mysle o tym pasie poporodowym,trzeba tylko z lekarzem pogadac od kiedy mozna go zakladac,bo po porodzie napewno od razu nie-słyszałam.ale jaki tu rozmiar zamowic,widziałam je na necie i nie wiem jaki rozmiar jest na mnie,nie wiem ile mi tej skory zostanie hmmm
karolinkare tzrymaj sie,to rozumiem juz w sobote maluszki beda na swiecie,ale ci fajnie!!!
lenna1982 ja tez mało przybieram na wadze.powiem ci szczerze ze waze sie tylko na wizycie u lekarza,nie mam jakos do dzisiaj wagi w domu.moze i lepiej,zaraz bym sie nakrecala.tak jak z tym mierzeniem brzuszka codziennie

lenna no wlasnie a ile ty masz cm w obwodzie brzuszka?
olis23 jak dowiedziałam sie o blizniakach to zaraz sprawdzałam czy macierzynski jest dłuzszy niz w przypadku jednego maluszka.fajnie co??