Witam:-)
Kasik - bardzo się cieszę, że z dzieciaczkami wszystko dobrze - i w dodatku parka - cudnie

Wiem, jaka to ulga po takim badaniu - ja miałam robione w zeszłym tygodniu i od tej pory też jestem spokojniesza, chociaż moje maluchy leżą główkami do góry,a w dodatku mam lekko przodujące łożysko, więc jak na razie skazana jestem na cc.
U mnie dzisiaj przygotowania do nowego roku szkolnego - moje córki idą jedna do 2, druga do 5 klasy - muszę im jeszcze rajstopki kupić.
A jutro zapraszam znajomą z dziećmi zaraz po rozpoczęciu roku i zrobimy sobie ucztę z tarty szpinakowej;-)
Ostatnio spać nie mogłam w nocy, bo uświadomiłam sobie, jak bardzo za chwilę będę ograniczona... pod koniec ciąży pewnie ruchowo, a potem cokolwiek załatwić z dwójką maluszków będzie graniczyło z cudem... Teraz jak potrzebuję - wskakuję w samochód i jadę, potem nie będzie już tak prosto. Dlatego coraz bardziej czuję syndrom przygotowania gniazda, chociaż wszystkie zakupy maluszkowe jeszcze przed nami. Niedługo zacznę szykować wyprawkę.
A dzisiaj też mam wizytę u gina - chyba wymuszę badanie usg, żeby upewnić się ,czy mój drugi maluch to też dziewczynka
Miłego dnia!