reklama

Ciąża bliźniacza

Czesc dziewczyny jestem przeszczęśliwa własnie wróciłam z USG i na 100 % jest jedna dziewczynka a druga tak na 80 % też dziewczynka . Co do kilogramów to przytyłam jakieś 5 kg wiec niewiele. Co do wyprawki dla maluszków to dostałam od rodziny (razem z meżem mamy 5 rodzeństwa ) a co rok to prorok , to wszystko mam oprócz pościeli kosmetyków i takich tam pierdułek no i wózka oczywiście z którym mam dylemat. Łóżeczka mamy , wanienki mamy, podgrzewacz mamy, foteliki ,mamy ciuszków zaczesienie . Radujmy się hahahaha
a

Ewa! gratuluje!! tez bedziesz miala 3 dziewczynki ! ;) ale masz fajnie my mysielismy wszystko sami kupic i jeszcze sporo przed nami...no ale juz blizej niz dalej ;)

reklama
Ewa gratuluje dziewczynek....ciekawe czy moje drugie dzidzi się ujawni...super że masz tyle rzeczy....to prawie wszystko z głowy...ja dzisiaj dostałam od mamy śliczne szczoteczki,grzebyczki i smoczki dla dzieciaków...oczywiście kolor neutralny-biały...:) ale fajnie jak tak coraz więcej dziecięcych rzeczy w domu...

aaga ja uwazam,ze to kwestia indywidualna.Mi na szczescie wszystko poszlo w brzuch , bo w tylka spodnie mi spadaja.:zawstydzona/y:Ale to dobrze, bedzie mniej do zrzucenia:)Ja mysle ,ze jeszcze dociagne do 15 kg razem, ale nie wiem!?Zoabczymy.
Ja mialam kolezanke , ktora w ciayz pojdeynczej przytyla 38kg , przeciez ja przy tym ruszyc z kanapy bym sie nie mogla ruszyc:)
Ja juz jestem spakowana , tylko czekac ,az sie zacznie, oby nie za wczesniej.Troche musze rzeczy dokupic, wyprac, takze czekamy:)
Tez Was tak brzuszki swedza!?ja sie kramuje jak tylko moge ale w pepku mnie swedzi -chyba rosnie:)
karola a na co sa te leki!?
Mnie tez tak swedzi :) Jak bylam okolo 25 tygodnia to myslalam ze sie zadrapie i po 2 tygodniach brzuch urosl niesamowicie :) wiec wierze ze jak swedzi to rosnie :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry