reklama

Ciąża bliźniacza

Ewa- gratulacje, dziewczyny górą!!!
Dzieki dziewczyny . Właśnie sie dowiedziałam , ze moja kuzynka jest w ciązy ale nie bliźniaczej . W tym roku urodziło sie w naszej rodzinie już swoje dzieci i trójka w drodze. Mówie Was super . Wiecie mam fajną rodzinkę mój mąż ma 4 rodzeństwa ja ma jedno ale za to mam blisko 4 kuzynki i 2 kuzynów a co rok to prorok bo miedzy nami wszystkimi jest najwieksza różnica 3 lat bo jesteśmy kuzynami z 3 rodzn. Mówie Was super mieć taką rodzinkę co roku my młodzi wyjażdzamy na 4 dni na wspólne wakacje jest nas z dzieciakami około 25 osób sama młodzież , rewelacja robi,y wszędzie furore , ze taka rodzinka . A powiem Wam jeszcze ze kiedys jak wyjeżdzaliśmy razem na kolonie letnie ( bo nasi ojcowie to bracia i razem pracowali ) to było nas 7 dzieci o tym samym nazwisku ale był ubaw bo wszyscy mysleli , że jesteśmy rodzeństwem. tAK WIEĆ DZIEWCZYNY NIE MARTWCIE SIĘ NICZYM dwójka to pikuś a w rodzinie siła . Ale Was zanudziłam Pa

reklama
małekropki - te leki to na żylaki:( i na wzmocnienie naczynek

Ewa gratulacje dziewczynek:)

mnie też brzuch swędzi ale bardziej boli w okolicach pępka niż swędzi, szczególnie wieczorem.
wyszły Wam pępki? zastanawiam się czy jest jakaś reguła że do któregoś tyg wychodzą czy kwestia budowy ciała?

aaga na kiedy masz termin?

mnie też brzuch swędzi ale bardziej boli w okolicach pępka niż swędzi, szczególnie wieczorem.
wyszły Wam pępki? zastanawiam się czy jest jakaś reguła że do któregoś tyg wychodzą czy kwestia budowy ciała?

karola mi pępek wcale nie wyszedł więc chyba raczej budowa ciała

madzia842 - dzięki:) bo już taki płytki jest, ale mam wrażenie że zaczął się etap rośnięcia brzucha już nad pępkiem:)

Dziewczyny mamy jak to jest z bliźniakami tj czy sama dam radę? tj M będzie pomagać jak wróci z pracy, tylko zastanawiam się jak to jest, czy faktycznie nie do opanowania tak jak ostatnio czytałam w VIVIE czy raczej kwestia organizacji?

dzięki

jesli chodzi o pepek to czytalam ze moze zaczac wychodzic od momentu kiedy dziecko znjduje sie na jego wysokosci (ok. 20 tc), ale dlaczego jednym wychodzi a drugim nie to juz nie bylo informacji ale mysle ze to sprawa indywidualna, zalezna od budowy ciala,

u mnie pepek coraz bardziej widoczny, juz chyba ok 16 tc podejrzewalam ze bedzie wychodzil bo robil sie coraz badziej plaski

Dziewczyny mamy jak to jest z bliźniakami tj czy sama dam radę? tj M będzie pomagać jak wróci z pracy, tylko zastanawiam się jak to jest, czy faktycznie nie do opanowania tak jak ostatnio czytałam w VIVIE czy raczej kwestia organizacji?

Wszystkie mamy pewnie zgodnie ci odpowiedzą, że kwestia organizacji, na początku oczywiście trudno się pozbierać ale z czasem wszystko się ułoży. Oczywiście, że dasz rade a mąż jak wróci to cię na pewno troche odciąży. Rada: nie rób wszystkiego sama jeśli będzie okazja wykorzystaj bliskich, z czasem będziesz potrzebowała chwili dla siebie. Co jakiś czas zrób coś dla siebie (fryzjer, kosmetyczka lub chociażby spacer) to dobrze robi na psychike.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry