reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

Milena na szczescie mialam cc, jak przychodzilam do szpitala ulozone byly glowkowo a jak odeszly mi wody to podczas usg okazalo sie ze Zuzia lezy poprzecznie

reklama
erm... wychodzi na to ze wiecej wydaje niz mam - a to nie dobrze :-D ten NEXT zdecydowanie powinni zamknac albo zabrac/zmiejszyc mi limit kredytowy, nie a tak powaznie to ciesze sie ze moge cos kupic u nich i nie placic od razu tylko np miesiecznie . a tak btw to na jaki rozmiar Laura nosi ubranka??

w zasadzie na ich stronie jest napisane ze eur 25 to rozm 8... hmmm moja Julka dopiero co bedzie wchodzic w rozmiar 7 a ma trzy latka. jak chcesz to zmierze jutro dlugosc podeszwy tego buta i Ci dokladnie powiem ;)

wiesz Lola też ma teraz 24 ale na zimę to już będzie 25....ja nie sprawi ci to kłopotu

moja siostra ma ałaaa na punkcie ciuchów dla Laury....wszystko do siebie musi pasować i wogole...aa i ma aaałaaa na punkcie wózków....hheeh

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry