reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża bliźniacza

suuperancka...ja też bym w takiej chodziła:) hihih....moja siostra lubi róż...dlatego by takiej nie wybrała...w sumie na tą z jabłuszkami ja ją namówiłam....ja nie lubię tyle róży...a jeszcze ten jasny.....grrrrr....ale po Laurze większość ubranek takie jest...ale są ładne i przetrzymam jasny róż:)

Milena a jak są dziewczyny ułożone?? i sprawdzał ci szyjkę??

Ostatnia edycja:
reklama
niestety pierwsza jest ulozona posladkowo-ale powiedzieli ze jeszcze sie moze zminic. druga glowkowo.
a o szyjce powiedzieli tyle,ze nie maja zastrzezen. nic wiecej, i nawet o wiecej nie pytalam:-)

aa wlaśnie zadam ci dziwne pytanie...bo sama nad tym myślałam jak nie znałam płci....wiesz już która to hanna a która emily?? czy dopiero jak się urodzą to je nadacie dziewczynką??

no to pewnie taK...ja się nie znam heheh:) ciekawa jestem jak to jest z jednojajowymi....czy mamy od razu rozpoznają które to które...wiem ze pewnie jest opaska z imieniem...ale ciekawe czy tak bez opaski też wiedzą....

mysle,ze jednojajowe tez czyms sie roznia, np wloskami... nie wiem ciezko mowic ;) w sobote mamy usg 4d mam nadzieje,ze do soboty nie zmienia poozycji bo jest idealna na zdjecia ;)

reklama
fajnie wklej potem fotki...:) moich się nie dało bo bardzo się nakładały jedno na drugie i głupoty wychodziły....aa trudno

Do góry