• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Asaiczek bardzo mi przykro ;( każda z nas dokładnie wie co czujesz :-( Najgorszy psychiczny ból w całym naszym życiu- strata maleństwa... Nie ważne czy ciąża trwała 3 tyg czy 5 miesięcy zawsze strata boli tak samo ;(:(:( Zostań z nami, postaramy Ci się pomóc ukoić ten ból... Jeśli potrzebujesz płakać- płacz, nie udawaj że jesteś silna bo w tej sytuacji niestety nikt nie jest. Przytulam Cię najmocniej jak umiem i pamiętaj że Twój Aniołek patrzy teraz na Was z nieba;*

Asaiczek- tak bardzo mi przykro , kochana zostań tu z nami pomożemy wesprzemy tak jak będziemy potrafiły:-( przytulam cieplutko (*)
Karola- też mam takie nastawienie ,że wszystko już musi być dobrze , dzięki kochana za wsparcie:)

Wiecie co...przed chwilą wyslałam maila do sióstr Dominikanek z prośbą o pasek św Dominika lub medalik,wiem że to nie jest coś magicznego,talizman itp,potrzebuję tej wiary i modlitwy w to,że będzie dobrze...Koleżanka mi o tym napisala jak się dowiedziała,że poroniłam,nigdy o tym nie mowiła,bo ktoś mógłby pomysleć,że jest szajbnieta,że wierzy w to.Wierzy w to ,że dzieki tym modlitwą jej Misiek urodził się zdrowy a ona miała naprawdę cięzko,bo miała małe szanse na zajście w ciążę,brała mocne leki i udało się:) teraz maluszek ma ponad roczek...

reklama
asiaczek18-tak wiem,własnie cięzko min to znieść ,że jest się przypisywaną do tego procentu,gdzie ,,tak bywa w pierwszym trymestrze''nie wiem w sumie co mieli by powiedzieć jak się tak zastanowię...ja oczekiwałabym napewno,zeby zrobić wszystko żeby do tego nie dopuścić,wszystkie badania itp. a nie czekać do kolejnego poronieniA.ja przeżylam pierwsze i znoszę to cięzko i boje się,że następnego nie zniosę :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry