• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Elka_30 to 3mam kciuki żeby wszystko super się ułożyło.ciężko zapomnieć tak nagle....Ja mam momenty różne czasem jestem pełna nadziei ,ze musi być dobrze,że się uda...a teraz znowu się boję..,że znowu będzie to rozczarowanie:(.światełko dla Twojego aniołka(*)mam nadzieję,że już niedługo razem będziemy się cieszyć szczęściem...

reklama
Nisiao nie dziwie sie, ja tez sie boje kazda z Nas pewno tak ma ale przeciez nie damy sie nie schowamy glowy w piasek tylko bedziemy walczyc o Nasze szczescie a ze po drodze beda dolki gorki i takie tam to jasna sprawa nikt nie mowil ze bedzie latwo im dazenie do celu trudniejsze tym final slodszy:tak:

Dziewczyny to ,że nas oblatuje strach jest zupełnie naturalne ja się będę starała dopiero za jakiś czas ,ale jak o tym myślę to też mam pietra ,ale nie poddam się nasza droga będzie wyboista ,ale na pewno zakończona szczęśliwym finałem na porodówce i musimy w to wierzyć , dlatego tchórzenie tchórzeniem ,ale nie poddamy się i kropka uszy do góry będzie nam pisana radość jeszcze będziemy się śmiać i cieszyć naszymi pociechami:)

Dziewczyny to ,że nas oblatuje strach jest zupełnie naturalne ja się będę starała dopiero za jakiś czas ,ale jak o tym myślę to też mam pietra ,ale nie poddam się nasza droga będzie wyboista ,ale na pewno zakończona szczęśliwym finałem na porodówce i musimy w to wierzyć , dlatego tchórzenie tchórzeniem ,ale nie poddamy się i kropka uszy do góry będzie nam pisana radość jeszcze będziemy się śmiać i cieszyć naszymi pociechami:)

bardzo mi się podoba takie podejście bo ono sprtawia że zaczynamy myśleć tak samo.

Ja zanim tu przyszłam to byłam przerażona wizją ciąży , a jak już napisałam pierwszego posta zobaczyłam ,że są kobietki w ciąży i kobietki z dziećmi to taki mi się lżej zrobiło na sercu i powiedziałam sobie ja też mogę jednak jest to możliwe mimo straty i tak się zaraziłam chęcią posiadania dziecka ,że teraz aż mnie skręca w każdym cyklu myślę sobie kolejny zmarnowany cykl u mnie , ale ja muszę czekać i poczekam sobie tutaj z Wami i chcę widzieć Wasze suwaczki i fotki testów i Wasze szczęście każdy suwaczek mi daje takiego kopa do pozytywnego myślenia ,że aż sama jestem w szoku :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry