• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ASAICZEK - bromergon na tarczyce????????????? Chyba na prolaktynę?? Kochana moja rada, dopóki nie wyregulujesz tarczycy z ciążą lepiej zaczekaj, bo niestety tarczyca jest w ciąży zdradliwa i niebezpieczna szczególnie w I trymestrze. Koniecznie zrób (naet na własną rękę) badanie anty TPO. Czy nie masz Hashimoto (ja mam) i radzę poszukać dobrego lekarza. Jak mieszkasz w okolicach Poznania to mogę polecić moją panią doktor, któa wykryła mi chorobę i dzięki której mam Amelkę!

reklama
dziś odebrałam wyniki badań histopatologicznych..wypisane,że ciąża obumarła w 9 tyg-jednak to był 9 tydzień.Wynik badania :jama macicy Doczesna ,,zbita''o zwykłym obrazie i nic więcej...

Martussia, SUPER! Czyli organizm sie wyregulowal, jest ok. My zaczynamy walke o cud po ostatniej @. Dzis rano na ovutescie bledziutka druga kreska, czyli to juz, zaraz.
Karola, kombinujemy... Chcialabym nie myslec. Wylookalam dom, w sobote jedziemy go ogladac, jestem nakrecona jak ruski Wostok, a jednak caly czas kreci sie po lbie ta mysl... Uda sie, nie uda sie...
Zjolka, dajesz, dajesz! Znowu razem testujemy?

kochana to moze nawet dobrze sie sklada,ze jedziecie ogladac ten dom i zaraz ta owu??? moze tak sie zajmiesz domem,ze akurat zaciarzysz??? wiesz,ze oderwanie sie na chwile od tematu potrafi zdziałac cuda??? trzymam o to &&.

martusia fajnie ciesze sie,ze mozecie sie juz ruszyc z miejsca troche.asaiczek18,a jak sie przeprowadziliscie i zmienilas gin to nie powiedzialas jej jakie leki wczesniej bralas???????? to skoro masz problemy z tarczyca i nie bralas rzadnych lekow w tej ciazy to chyba wiesz juz jaka byla przyczyna straty...tym bardziej,ze ten poziom masz wysoki...i chyba leki ci sie pomyliły bo dziewczyny bromegron biora na prolaktyne...wogole z tarczyca nie ma zartow zreszta jak z kazda nie leczona choroba w ciazy...moja mama cierpi na tarczyce i juz długo ja leczy...mysle,ze powinnas wziasc sie za nia ostro zanim wezmiesz sie za kolejne starania...

Wiolka- mam pytanko jak miałaś robione anty TPO to jaki miałaś wynik ?bo ja miałam w normie lekarz nic nie mówił to chyba nie mam Hashimoto co?

Zjolka, mozna i tak. I moga byc blizniaki po Clo.:tak:
Nisiao, histo robia glownie pod katem zasniadu i najczesciej nic to nie wnosi. Ja tez z wynikow hist. pat. niczego sie nie dowiedzialam.
Karola, jak dzis blada kreska na ovutescie, to pewnie jajo poleci jutro. Nie umiem sie odpiac. Nawet przy tak absorbujacym elemencie wystroju jak Jego Zlosliwosc Karol, ciagle gdzies tam 'z tylu glowy' placze sie mysl o poczeciu.

reklama
Kłaczek przy staraniach to normalne ,że ta myśl z nami jest gdzieś cały czas ja też na pewno będę o tym bez przerwy myślała jak już nadejdzie tan czas, mocno trzymam za Was kciuki &&&&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry