reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Plenitude - ok... to już nic nie piszę tylko trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&& a jeśli nawet się nie uda to i tak jest duży sukces że pękł sam
Hona - aż mi się oczy zapociły jak czytałam o Twoim mężu. super, że masz w nim takie oparcie. pamiętaj też że właściwie chyba wszystkie rzeczy możesz kupić przez internet a często wychodzi taniej niż w zwykłym sklepie. trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze &&&&&&&&&&&&&&

reklama
czesc dziewczynki.. a wiec porcja nowych wieści... Ja Was bardzo przepraszam, ze ostatnio pisze tylko o sobie, ale naprawde ciezko mi pisac.. Dzis załozyli mi wenlflon i to juz dla mnie tragedia, bo na prawej rece i to w zgieciu.. Nie mogę spać przez jedna chrapaczkę na sali a tu jeszcze to w ręce.. Ciezko mi sie przekrecic na łożku a teraz bez reki to juz w ogole.. Mowie Wam... Gdyby nie ta baba (nie chce byc wredna) to naprawde spoko by bylo... Ale ja przez nia siedze w nerwach cala noc.. Nie dziala ani moje kasłanie,ani przeklinanie.. Ja nie jest nic wstanie obudzic.. Nawet jak na boku spi to chrapie i to strasznie glosno.. Mialam dzis nadzieje na wyjscie, albo ,ze ja wreszcie wezma do porodu a tu ani ja ani ona nie spadamy z tego pokoju...
Miualam dzis badanie ginekologicznie...Najtragiczniejsze w moim zyciu.. jweszcze w zyciu mnie tak nie bolalo.. Okazalo sie,ze tam bez zmian..nic nie rozwarte ani skrocone.. Wiec lekarz stwierdzil,ze taka widocznie natura tej ciązy.. I juz sie cieszylam a on zayuwazyl wyniki moje z soboty kiedy to zglosilam jednej lekarce ,ze swedzi mnie skora.. Zrobila mi proby watrobowe i powiedziala ,ze nie znacznie mam powiekszone ASPAT i ALAT, ale mniejmy nadzieje, ze do tej pory urodze az wyniki pojda wyzej.. I nie zrobila sobie ztego nic.. Dzis sie okazuje, ze grozi mi cholestaza.. musimy powtarzac wyniki co kilka dni i stad moj dalszy pobyt w szpitalu.. Lekarz powiedzial,ze na porod raczej sie u mnie nie ma tylko problem z ta watrobą.. Ale sie wkurzylam na ta niedouczoną babe..
Takze Hona.. nie denerwuj sie... Taki urok tej ciązy.. Napewno masz to co ja.. Moja kolezanka tez miala identyczne bóle.. Tak samo je opisywala jak my.. Głowa do góry...
Pozdrawiam..

Dziekuje dziewczyny,to prawda,maz wspanialy,nie moglam lepiej trafic i choc to zebysmy mogli byc razem kosztowalo nas bardzo wiele(czasu,lez,tesknoty,rowniez pieniedzy)to nie zal mi tego wszystkiego,bo wiem,ze mam kogos kto jest moja druga polowka:tak:Dlugo czekalam,szukalam,az wreszcie znalazlam mojego rycerza z bajki.

Aniunia wiec piszesz,ze tak po prostu ma byc?Ok,w takim razie bede spokojniejsza,choc i tak nie omieszkam napomknac mojemu ginowi na kolejnej wizycie.A Tobie zycze zdrowka i zeby Pani ktora skutecznie utrudnia Ci sen wreszcie sie wyniosla skoro Ty musisz jeszcze troszke tam posiedziec.Zdrowka przede wszystkim.

Anilek Specjalnie dla Ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kasia fajnie z tą pracą, no i głowa będzie zajęta czymś innym to kto wie, kto wie:-D

Anniunia też nienawidzę jak ktoś chrapię, trzymam za Was kciuki oby to nie cholestaza &&&&&

Jak czytam to słynne "haammm' to też mam przed oczami dziecię pędzące w chodziku i sama mi się twarz śmieje

Martussia ????

witajcie babeczki ,
hona , normalnie nie wierzę że to już u ciebie TAKI suwak :szok:
Aniunia , pisz koniecznie co u ciebie , ja tu kciuki trzymam cały czas ....dobrze że wszystko pozamykane , ufff
Plenitude , to super że pękł ! kurka cieszę się jakby to mój pękł :) może się zatem teraz uda &&&&
Lenka , a jak ty sie czujesz? i kiedy wizyta ?
pozdrawiam wszystkie Panie :-)

klaczek, tak sobie mysle czy to chodzi o chlamydie lub ureoplazme? Te dwie małpy sa najgorsze.Antybiotyk powinien je wyniszczyc ale powinno sie przy nim brac lek oslonowy p/grzyb.
Kto by pomyslal,cholerny swiat!!!
Aniunnia skoro szyjka sie nie skraca i nie rozwiera to jest git!Juz jestes daleko,dla dziecka to juz bezpieczny czas ale wszystko wskazuje na to,ze urodzisz jak najbardziej terminowo:)
A gdzie karolcia sie podziewa?

Ostatnia edycja:
Czarna a dziękuję, dobrze, chyba. Cyc trochę boli, brzucho czasami ciągnie no i dużo śpię , czasami panika się pojawia, zduszam w zarodku od razu bo musi być dobrze. Do lekarza będę dzwonić w przyszłym tyg w środę, wolałąbym się zobaczyć we wrześniu, bo wtedy powinno być chyba serduszko ale nie wiem czy tyle wytrzymam.Póki co chyba to jeszcze do mnie nie dotarło albo to psychika tak się broni ale to dobrze bo zdarza mi się zapomnieć o ciąży.

Plenitude bo zapomniałam , już jeden mały cud jest to może będzie drugi, tak nieśmiało prześle dla Ciebie ~~~~~~~:zawstydzona/y:;-)

Plentiude dzięki za wsparcie tego nam teraz najbardziej trzeba żeby nie myśleć o złych rzeczach bo to tylko niepotrzebny stres no i gratuję pęknięcia pęcherzyka jak teraz się nie udało to może następnym razem się uda życzę powodzenia w staraniach

reklama
Aniołkowa mamo - i chlamydia i ureoplazma są niefajne ja miałam to drugie , antybiotyk i po sprawie lekarz był w szoku ,że tak szybko wyleczyliśmy to badziewie ,ale drogo mnie kosztowało to badanie bo u nas nie robią takich wymazów więc musiałam prywatnie to zrobić ,ale nie żałuję ,że je wykonałam.
Witajcie dziewczynki
Witam nową Aniołkową mamusię - bardzo mi przykro ,że przeszłaś to co my ,z czasem będzie lżej ,ale teraz daj sobie czas na żałobę zapalam światełko (*)
Aniunnia- trzymaj się tam w tym szpitalu i współczuję chrapiącej sąsiadki , wątroba wiem coś o tym sama walczyłam o lepsze wyniki alat aspat i bilurbiny przez długi czas ,ale ja nie byłam wtedy w ciąży jako dziecko zachorowałam i długo to trwało zanim wyniki się poprawiły ,ale teraz już jest wszystko w normie od wielu lat ,a badania kontrolne wychodzą dobrze.Trzymam kciuki aby wyniki się poprawiły.
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki i życzę miłego wieczorku buziam

Do góry