Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

podziwiam za siły na to wszystko 
pewnie zacieracie ręce i nie tylko na staranka 
oczywiście wpadłam w panikę, w wyniku czego nie pojechałam do rodziców a wieczorem już tak się nakręciłam, że dostałam rozkaz od mojego J, by jechać na IP. Dzwoniłam do gina i powiedział, żebym odstawiła luteinę i wróciła tylko do dupka w zwiększonej dawce a jak chcę to mogę jechać na IP. Oczywiście łzy miałam w oczach jak się pakowałam, bo szpital kojarzy mi się tylko źle.... na szczęście jeszcze raz zobaczyłam moją kruszynkę całą i zdrową, bo tętno jak było tak i jest:-). Krwiaka nie ma, więc musi to być spowodowane jakimiś mikro urazami, zwłaszcza przy moich lekach...
na szczęście wycisza mi się to plamienie. Dzisiaj już jest naprawdę śladowo
W sumie dobrze, że pojechałam, bo się uspokoiłam psychicznie. PANIKI WIĘCEJ NIŻ TO WARTE, ale nie przeskoczymy... 

:*
Przynajmniej jesteś spokojna....I MY także ;-)
Czytałam w internecie ze to przez bóle parte........ta kość mogła mi nawet pęknąć.......Moze dlatego boli mnie coraz bardziej 

♥