reklama
madzia0902
Fanka BB :)
@Olasec gratuluję ładnej bety i trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze, może Ty w końcu odczarujesz forum
@Katarina91 jakie śliczne ciuszki
super że mały rośnie i że wszystko ok
@Funia90 a to tą clexane trzeba sobie wstrzykiwać całą ciążę? Nie wiem czemu mi się ubzdurało że tylko w pierwszym trymestrze
to pewnie można się przestać bać igieł dzięki temu
@mfifi04 za Ciebie również trzymam kciuki. Ja nienawidzę igieł i nie wyobrażam sobie samemu wbić igłę w skórę
My to kobiety musimy być silne, a mówią że jesteśmy słabszą płcią ... cóż za brednie
Kiedyś przeczytałam fajny cytat, który myślę że pasuje do każdej z nas: Nigdy nie wiesz jak silna jesteś, dopóki bycie silną nie stanie się Twoim jedynym wyjściem.
Miłego wieczoru dziewczyny
@Katarina91 jakie śliczne ciuszki
@Funia90 a to tą clexane trzeba sobie wstrzykiwać całą ciążę? Nie wiem czemu mi się ubzdurało że tylko w pierwszym trymestrze
@mfifi04 za Ciebie również trzymam kciuki. Ja nienawidzę igieł i nie wyobrażam sobie samemu wbić igłę w skórę
Kiedyś przeczytałam fajny cytat, który myślę że pasuje do każdej z nas: Nigdy nie wiesz jak silna jesteś, dopóki bycie silną nie stanie się Twoim jedynym wyjściem.
Miłego wieczoru dziewczyny
Funia90
@madzia0902 ja Ci wiecej powiem ,clexane bierzesz jeszcze 6 tyg po porodzie[emoji23]
I szczerze pobieranie krwi mniej boli niz zastrzyk,bynajmniej jak dla mnie[emoji16]
Dobry cytat[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
I szczerze pobieranie krwi mniej boli niz zastrzyk,bynajmniej jak dla mnie[emoji16]
Dobry cytat[emoji4]
madzia0902
o matko, to prawie rok zastrzyków :O
Oby mnie to ominęło 
Funia90
@madzia0902 latwo nie jest ale uwierz mi kazdy kopniak rekopmensuje wklucia.[emoji5]
To na prawde tylko tak zle brzmi[emoji4]
To na prawde tylko tak zle brzmi[emoji4]
@madzia0902 trzymaj przydadza sie. Tak jak pisze @Funia90 to bardziej boli jak pobranie. Zreszta nie mam za co chwycic. Brak u mnie fald na brzuchu[emoji58]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Olasec
@Katarina91 USG miałam dziś do południa. Robiłam dziś ponownie bete i w piątek kolejny raz robię.
Dziewczyny dla mnie te zastrzyki w tej ciąży to jakaś masakra. Mam straszne zrosty po poprzedniej donoszonej ciąży i mam teraz siniak na siniaku a to dopiero początek.
Dziewczyny dla mnie te zastrzyki w tej ciąży to jakaś masakra. Mam straszne zrosty po poprzedniej donoszonej ciąży i mam teraz siniak na siniaku a to dopiero początek.
reklama