reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@ivvonka dokładnie :) nie trzymaj nas tak w niepewności ;) dziś czekamy na Ciebie, jutro na @AgaB33 a w czwartek znowu ja... Eh i zaś ten stres czy rośnie odpowiednio czy nie...
@Olasec kciuki za wizytę, musi być dobrze :)
@Marika92 widzę że więcej osób pisze o tym castagnusie, więc chyba warto :) z resztą ja swojej gin ufam a ona też mi o tym powiedziała właśnie
@Funia90 a Wy z Asią jak się czujecie??
@mamcia2014 gdzie zniknęłas?? Wracaj do nas :)
@roxie123 życzę Ci żeby ta @szybko przyszła i poszła ;)

A ja dzisiaj mam dzień lenia :) leżę przed tv, w domku tylko ogarnęłam kuchnie, bo dostałam dzisiaj w prezencie garnki i trzeba je było umyć, a nie było za bardzo gdzie :p byłam z teściowa na zakupach, a teraz mam godzinkę zanim pójdę robić jakiś obiad dla siebie i M :)

reklama
@roxie123 haha skad wiedzialas ?od rana latalam na pelnych obrotach,teraz siedze w pracy stacjonarnie i mam chwilke[emoji4]
Ja to serio utopie sie we wlasnych obowiazkach[emoji23]

@roki_1991 pelna sil,pobiegalbym nawet hehe,no moze troszke czasu malo ,ale daje rade[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja dzisiaj byłam na kontroli u mojego kochanego ginekologa (serio ubóstwiam tego faceta) wszystko w jak najlepszym porządku, nawet USG piersi sobie zrobiłam i też ok :D no ale zaskoczenie mam bo według kalendarza owulację powinnam mieć jutro a na USG wyszło że już jestem po owulacji ha ot taka Ci wredność losu :/ mam nadzieję że z seksem się wstrzeliliśmy :D Ogólnie zadowolony był że zrobiłam te badania genetyczne MTHFR itd i kazał mi do tego jeszcze zbadać białko S i białko C a przy okazji jak się będę kłuć to jeszcze prolaktynę i TSH. Powiedział żeby się suplementować Femibionem a nie prenatalem Uno, coś mu nie pasi w tej firmie ale nie wnikałam co dokładnie :D
Ale powiem Wam że cieszę się że mi się taki świetni ginekolog trafił, zawsze uśmiechnięty wszystko spokojnie wyjaśnia, nigdzie się nie śpieszy (dzisiaj moja wizyta trwała u niego 40 min :D ) ma świetnie wyposażony gabinet no a do tego ciągle się dokształca, zawsze odprowadza pacjentkę do drzwi i w drzwiach zaprasza kolejną, no mówię Wam anioł nie człowiek :D Że mi się taki specjalista na tym moim zadupiu trafił to cud :) na wizytę u takiego to w ogóle pieniędzy nie szkoda :) A Wy jakich macie ginekologów? też możecie o nich mówić w samych superlatywach?

Ostatnia edycja:
@madzia0902 super ,ze wizyta udana[emoji4]fajnie miec takiego gina[emoji4]
Ja biore prenatal bo uwazam ,ze femibion ma za duzo innych witamienk,ale kazda dziala wedle siebie[emoji8]

@Funia90 ja też póki co biorę jeszcze prenatal bo mam 2 opakowania to przecież nie wyrzucę :D Powiedz mi a Ty badałaś to białko S i C ? Bo mi gin mówił że to właśnie od tego zależy czy się wprowadza clexane czy nie ? @ivvonka a to przy braku ciąży beta nie powinna wynosić zero? Chyba ostatnio @roki_1991 zaczynała od takiej bety :D

@ivvonka jesli twoje krawienie bylo zagniezdzeniem to beta moglabybyc dopiero taka[emoji4]
Jak dla mnie jak nie ma ciazy to bhcg zawsze ok 0 ale wiesz roznie moze byc,proponuje powtorzyc a ja dalej trzymam kciuki[emoji4]

@madzia0902 znam to badanie ale w koncu go nie robilam bo ja bez clexane i tak nie chcialam probowac [emoji4]

@ivvonka powtórz betę w czwartek. Ja też miałam betę 1,8 a tu dwa dni później 14.3 ;) także może coś być na rzeczy. I też wydaje mi się że implantacja była w niedzielę rano, a we wtorek bety nie było. Aha, ty to badanie robiłaś wczoraj, to zrób nawet jutro ;)

reklama
Do góry