F
fogia
Gość
cześć dziewczyny. Pamiętacie mnie jeszcze?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
pisz co tam u Ciebie;-);-);-);-);-);-);-);-);-)
...Ja też niestety nietrawię tych owocowych herbatek. Gdzieś czytałam, że biała jest najzdrowsza z tych niewywołujących u mnie mdłości więc ją pijam. Ale zwracam tez uwagę na coca colę która niejest zdrowa a ją żłopię. Niestety jestem niskociśnieniowcem i bez odrobiny kofeiny padam na twarz, a kawa wywołuje sensacje żołądkowe. Wszystko (oprócz alkoholu oczywiście) w rozsądnych ilościach jest spoko.

. Mały se o pęcherzu przypomniał
.
powinni siedzieć w domu a nie zarażać innych
a powiedz ile płacisz za ten prenatal ??

Ja szukałam po sklepach ale niestety lipa.
Pożyczyłam więc płaszcz od szwagierki i już tak do końca stycznia zostanie.

Tak trzymaj! Aha... i też mam teraz problem z rozstępami i celutit...
Co do kłucia z boku, to normalne pod warunkiem, że szybko mija. Ja na szczęście mam dobrą hemoglobinę (żelazo), początkowo brałam Feminatal N, a obecnie elevit.
U mnie brzuszek było widać ok. 20tc. także spokojnie!;-)

Kiedy będziesz w Polsce, no i jak wyszły poniedziałkowe badania?
Cieszę się, że wszystko tak pozytywnie się układa!:-)
Ja piję wodę, herbatę owocową i zwykłą, no i czasami fantę, kawkę, soki.
Oczywiście, że Cię pamiętamy!
Co u Ciebie słychać? Pękam z ciekawości!
Widzę, że planujecie drugiego bobaska! To fantastycznie!
. Już myslałam, że będziemy do szpitala jechać
. A wszystko przez obżarstwo. Otóż o 17 zachciało mi się mandarynek i zebrałam się do sklepu, a tam babeczka z budyniem - z wyglądu miodzio
. Więc nabyłam po 2 na łebka. Po godzinie od dokonania konsumpcji coś zaczęło się niewyraźnie robić.
Dreszcze, temperaturka 37,3, ból głowy, wypieki, ból żołądka i jelita. Normalnie panika jak trza. Mój chłop biedny siedział na czatach czy do szpitala trzeba będzie jechać
. O 19.30 zrobił mi herbatkę miętową, a o 20.30 zaczęło się kończyć. Zjadłam suchą bułę, wypiłam herbatkę miętową, a o 22 jak nowonarodzona wcięłam kolację bo myslałam, że zejdę z głodu. Najlepsze jest to, że tylko ja cierpiałam
... Niestety chłop badań nieodebrał bo niemiał czasu. Mam nadzieję, że jutro będą.
Ale już na ostatniej wizycie znowu mi przepisał.