Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. A najgorsze jest to, że wstałam z bolącą głową, a tam taki upał, że babki w krótkich rękawkach pracują. Ledwo się na nogach trzymałam... No za 4 dni wizyta więc już objawy "panikusa przedwizytusa" są. Wczoraj stwierdziłam, że mały ma drgawki
. Ciekawe co jeszcze wymyślę???
myślałam, że się wścieknę - przecież to pierwszy krok do jakiejś infekcji
A baby przy okienkach oczywiście zakatarzone na maxa - nie ma się co dziwić jak wychodzi się z takiego piekła na zimno...

zazwyczaj jeżdżę z mężem na zakupy i to On nosi wszystko co ciężkie a Mi pozwala tylko lekkie 

za to w dzień chodzę co chwilkę do wc 

no bomba wiadomość po prostu.

.
. Wróciliśmy o 23 i tak mnie kręgosłup bolał, że uderzyłam w kimonko. Wyniki niezafajne
. Krew słaba pomimo żelaza - pewnie gin zwiększy dawkę do 3 dziennie, w moczu znowu bakterie. Glukoza na czczo 81 ale po tym koktajlu (50 po godzinie) 142,8 , a norma jest poniżej 140. Oczywiście zrobiłam panikę, że mam cukrzycę;-)...
). Z tego co wiem to można nosić do 5 kg.
. Normalnie niema litości dla biednej matki.
.