Biedna. Powiem ci, że tez miałam niewydolność szyjki i w ciągu jednego dnia w 20tc byłam na stole operacyjnym i załoszyli mi szew, potem jeszcze na to pessar i uratowali nas. Więc tym mocniej cie przytulam!@Totois30 @ jeszcze nie miałam, jestem 4 tygodnie po poronieniu w 20 tyg ciąży z powodu niewydolności cieśniowo-szyjkowej. Wczoraj odebrałam wynik histopatologii:
Przedwczesne oddzielenie łożyska
Nasilone zaburzenia w krążenia plodowym i matczynym
Ogniskowe złogi fibrynoidu.
Także do jutra chyba zajde na zawał
reklama

roxie123
Fanka BB :)

@ivvonka czekamy na więcej info od Destinki , ale wiadomo , jak to po porodzie , nie będzie siedzieć na forum , bo pewnie i tak ma całą głowe niepokoju ... musimy byc cierpliwe 
Dzięki , ale boje się bardzo , mimo , ze nie chce się bac , bo strach nie jest niczym dobrym...tyle że to silniejsze ode mnie :/ ciągle powtarzam sobie moje motto z avatara , a i tak mam obawy ze zawali mi sie świat :/ o której wizytujesz?

Dzięki , ale boje się bardzo , mimo , ze nie chce się bac , bo strach nie jest niczym dobrym...tyle że to silniejsze ode mnie :/ ciągle powtarzam sobie moje motto z avatara , a i tak mam obawy ze zawali mi sie świat :/ o której wizytujesz?
kb.karola90
Fanka BB :)

Biedna. Powiem ci, że tez miałam niewydolność szyjki i w ciągu jednego dnia w 20tc byłam na stole operacyjnym i załoszyli mi szew, potem jeszcze na to pessar i uratowali nas. Więc tym mocniej cie przytulam!
Mi nie założyli szwu bo najpierw robili posiew a potem było już za późno
reklama

monia_l
Wrześniowe mamy'07

@ivvonka  trzymam kciuki za wizytę !!!
za maleństwo które się urodziło również mocno trzymam kciuki musi byc wszystko dobrze nie ma innej opcji
chciała bym każdej z osobna coś napisac ale niestety nie znam was i nie wiem co komu napisac jak czytam to wiem a potem jak mam napisac to zapominam komu co mialam napisac... myśle że z dnia na dzień będę Was lepiej poznawac i będzie mi łatwiej
a tak wiec każdej starającej życzę 2 kreseczek na teście
tym które są zafasolkowane bezproblemowej ciąży
a tym które niedawno urodziły to zdrówka dla maleństw
czy któraś starała się prędzej po zabiegu niż 3 miesiące ? ja oczywiście czekam co powie lekarz i dostosuje się do zaleceń ale czytam dużo na necie że niektórym udaje się dużo prędzej i ciąże są bezproblemowe. Jak to jest u Was?

za maleństwo które się urodziło również mocno trzymam kciuki musi byc wszystko dobrze nie ma innej opcji
chciała bym każdej z osobna coś napisac ale niestety nie znam was i nie wiem co komu napisac jak czytam to wiem a potem jak mam napisac to zapominam komu co mialam napisac... myśle że z dnia na dzień będę Was lepiej poznawac i będzie mi łatwiej
a tak wiec każdej starającej życzę 2 kreseczek na teście
tym które są zafasolkowane bezproblemowej ciąży
a tym które niedawno urodziły to zdrówka dla maleństw
czy któraś starała się prędzej po zabiegu niż 3 miesiące ? ja oczywiście czekam co powie lekarz i dostosuje się do zaleceń ale czytam dużo na necie że niektórym udaje się dużo prędzej i ciąże są bezproblemowe. Jak to jest u Was?