• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Selena ja też kupiłam selen niemiecki:-) Na przeciwciała niektórzy stosują sterydy do 16 tygodnia ciąży, terapia połączona z heparyną drobnocząsteczkową i często z aspiryną kardiologiczną.

pewnie juz nikogo tu nie ma,pewnie juz spicie dziewczynki a ja hmm...nie wiem co mi sie dzieje,mam jakis kolejny dzien smutku,placzu,zalu,pustki...
siedze,szperam o poronieniach ,boje sie badan,czuje sie koszmarnie.Natchnelam sie na pewnien watek przy ktorym wyje jak bóbr,cholera mam dosc....jak ktos chce poczytac to podaje watek,zwroccie uwage na komenatarze i wypowiedzi na dole pod artykulem.

Kafeteria - Poroni

tabletki na sen cos nie dzialaja,nie moge spac,placze i placze.Myslalam,ze mi juz przeszlo,g..... prawda,dzis kolejny dzien z tym zalosnych,nie chce mi sie jutra,boje sie ze znow bede czula ta pustke i ten zal.Boje sie,ze nie uda sie po raz drugi:(.Mam dzis jakas depresje ehh.

Cześć kochane dziewczynki... ja na nogach od 5 :-), ale dziś pochmurno i smutno na dworku... brrrr

ech widzę, że jesienne chumorki nastają...i pesymizm...ja też czasem go mam, co jakis czas na chwilke mnie dopada, ale nie płaczę, bo przeciez musi byc dobrze...

ona26 zrobisz badanka i zaczniesz staranka o swoją fasolkę, to tylko miesiąc...a każdy dzień Cie przybliża do celu...nie czytaj juz więcej historyjek bo chyba sie tylko tym dołujesz....jak bedziesz miała wyniki idż do lekarza i zacznij staranka, kazdy człowiek jest inny i to, ze raz poroniłysmy, nie oznacza, ze drugi raz tez tak będzie....

Aga Irl...ech ja tez mam nadzieję, że mi sie uda zafasolkować ... do końca roku...? :-) byłoby cudnie ....

Cyniczna, te klechy to będzwały!!! ale cie urzadziły 3 tyg przed slubem1 skandal ech oby sie postarali w sądzie i w kurii nie robili problemów...no i ta tarczyca, może to jakas pomyłka labo? Ja w poniedziałek odbiore swoje ale chyba będę ok - tak czuję :-)

magdalenko, selenko trzymam kciuki za wyniki tarczycowe i zbicie przeciwciał (czy coś takiego) no i ze zaczniemy staranka w październiku :-) razem...

Mirus 14 tydzień i bleee? oj to nieźle cie trzyma hehe

gabi, to już 9 tydzień jeszcze max 6 i się uspokoi....

buziaki dla wszystkich pozostałych :-****

Hej:baffled:
U nas jakiś koszmar.M wczoraj popłakiwał w przedszkolu,a tu widać choroba się wykluwała.Cała noc nie spaliśmy,M ryczał i zwijał się z bólu brzucha i ucha.Sama nie wiem ile godzin go bujałam na poduszce.Plus zarzygana pościel (z płaczu).
Chyba ma zapalenie ucha,bo bardzo go boli.Cały czas strasznie płacze.no teraz chwilowo nurofen trochę pomógł,ale chyba 8 godz. nie wytrzyma.Idziemy zaraz do lekarza,tyle,ze pediatry nie ma.No zobaczymy,M sie i tak nie da dotknąć a,ni lekarstwa wypić.A ja ze zmęczenia normalnie odjeżdżam.Do tego oczywiście rzygam co 5 minut.A o bolącym zębie nie wspomnę.A chłop jak na złość ma masę roboty dzisiaj,wyszedł przed świtem.Niech mnie ktoś uratuje.
No i wyżaliłam się.Lecę do kibelka.Pa.

ostatnio jeżdżę do pracy busem i mam ok 40 min na rozmyslania...i tak sobie przypomniałam, jak w maju, zanim pojawiła sie fasolka mówiłam mezowi, że chciałabym zaczać staranka jesienią, jak mała podrosnie i jak bedziemy wiedzieli czy uda nam sie przeprowadzic na wiosne do nowego domku. Chciałam popracowac troche w nowej pracy, akurat wika bedzie miała ok 2,5 roku jak maluch się urodzi... i bedzie bardziej kumata niz teraz i łatwiej mi z nia bedzie sie dogadać...tak wrzesien-październik, tak chcialam.....Ale mój m nie chciał czekać i zadziałalismy w połowie czerwca i pod koniec czerwca były II....zobaczcie, los tak chciał, ze zaczynamy faktycznie na jesień....jak planowałam, a teraz juz wiem, ze sie przeprowadzimy w nastepnym roku na 100% :-) i mogę juz wybierac mebelki do pokoju Wiki i moze drugego ktosia za jakis czas...takie mam marzenia...:-))))....

Pixella - ja w październiku na pewno nie będę mieć zielonego światła:-( Jedna gin mówiła o grudniu/styczniu a druga o listopadzie;-) Tylko, której słuchać?

Gabi - współczuję choroby synka:-( Oby lekarstwa szybko zadziałały żeby synuś nie cierpiał.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry