• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczynki!!
A ja obudziłam się dzisiaj z krwawieniem... Byłam u ginka, w sumie to wszystko ok, łożysko się nie odkleja, dzidzia pływa i nadal nie wiadomo skąd te moje krwawienia. Zapisał mi jeszcze jedno op. duphastonu i 3x dziennie no spę...no i oczywiście bezwzgledne leżenie. A najbardziej denerwuje mnie mój kaszel, bo wczoraj i dzisiaj musiałam przez niego pogadać z kibelkiem.

reklama
magdalenko dziekuje za odpowiedz:-)

mirus mam nadzieje ze lezysz i kompa masz w łózku:tak:skad u Ciebie to krwawienie? niech juz sobie pojdzie i nie wraca:tak:bedzie dobrze!!!

Edytko cos Cie malutko na BB ;-) czekamy!!!

pozdrawiam wszystkie panie:-)

dziweczyny pomózcie- co sie kupuje na chrzest? maz bedzie chrzestnym i nie mam pojecia co mozemy kupic...zabawka to ostateczne wyjscie jak nic innego nie wymyslimy....wypada załozyc maluchowli polise?

modroklejka, witaj
Jak Twoje samopoczucie, mało się do nas odzywasz
na chrzest, chrzestny powinien kupić jakiś obrazek(?? dziwny zwyczaj), ja bym dała pieniążki. Rodzice malucha napewno będą wiedzieć co mu jest potzrebne.

z ta kasa to jest roznie...maz bedzie chrzestnym u brata i nie za bardzo usmiecha mi sie dawac im kase zwłaszcza ze nie sa w jakiejs koszmarnej syt finansowej, co wiecej kasy maja sporo i mały ma wszystko co mu potrzeba do szczescia...i nawet wiecej...
poza tym z kasa to jest tak ze nigdy nie wiadomo ile dac...zwłaszcza rodzinie

A ja jak byłam chrzesną dałam siostrze pieniązki na strój i czapusię, i kupiłam pieknego aniołak na ścianę....
mój M jak był dał pieniadze, bo szwagierka jest jak zawsze "najbiedniejsza" i ciagle jej "brakuje" ---na swoje ciuchy i excl. kosmetyki i sterty ksiażek jakos nie brakuje ale to szczegół....;-)

skoro maja kase i mały ma wszystko to moze faktycznie dajcie zabawke teraz sa takie swietne zabawki Jezeli chodzi o ilosc dania pieniedzy to mysle ze to sprawa indywidualna tyle na ile was stac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry