• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja bym dała 150- 200 zł na chrzest, a jeśli chodzi o zabawki to genialne zabawki robi fisher price, na allegro jest tego mnóstwo

Cycuch jednak boli, ale tylko jeden

Ostatnia edycja:
reklama
Hej ,ja bym dała bronsoletke z data chrztu i imieniem( mój taka dostał i nosił ja od chrztu do dziś,świetny prezent...

jak dziewczynka to do tego złote kolczyczki,,,,,,

a od chrzestnej mój dostał 200 zł i mate taka z zabawkami,ale ta brazoletka jest świetna ,no i pamiatka

Marlena, prolaktyna za wysoka jak sama zauwazyłaś, ale się nie denerwuj, musisz powtórzyć badanie. Jak każdy hormon, nie jest wytwarzany przez organizm na stałym poziomie tylko impulsowo. Pewnie lekarz zleci również prolaktynę po obciążeniu (chociaż co do przydatności tego badania też są różne podejścia). Jedno jest pewne - jednorazowe badanie poziomu prolaktyny niczego nie przesądza. Nawet jak okaże się, ze jest za wysoka to po prostu się leczy np. bromergonem. Kiedy idziesz do gina z wynikami?

czytam i czytam i sie troszke załamuje wizyte u gina mam dopiero na koniec listopada ale ona nie kazała mi robic tych badan bo powiedziała ze zachodze w ciaze i mam regularne miesiaczki zrobiłam na własne zyczenie i co wyszło?

Niestety część lekarzy nie lubi diagnostyki. Jak same wiemy zajście w ciążę to tylko początek... Niestety...

Ja wszystkie badania robiłam na własną rękę, lekarz zalecił tylko toxo i cytomegalię.

magdalenka38, dlaczego zielone światełko dopiero w grudniu? Z jakiś konkretnych przyczyn?

k.t witaj, nie umiem Ci pomóc niestety.Tyle znalazłam w internecie:

1.Badanie łożyska-wynik: przedwczesne oddzielenie łożyska, ogniskowe złogi fibrynoidu i nawapnienia - co to? i skąd się bierze? odp: przedwczesne odklejenie łożyska (najczęstrza zresztą przyczyna śmierci przy porodzie) - dziecko zmarło z niedotlenienia

i tu też coś o tym:

http://nauka.opi.org.pl/raporty/opisy/synaba/96000/sn96733.htm

Ostatnia edycja:
reklama
Gusia gratulacje jeszcze odemnie:-D:-D:-D:-D
Mircia ta Twoja dzidzia to chyba przyjdzie 1 kwietnia bo caly czas Ci psikusy robi bedzie dobrze kochana 3 maj sie cieplo

u nas zimno strasznie aleee M wczoraj dal mi 300zl zebym sobie w koncu porzadne buty kupila no i mnie zabije wiec jak jutro nie napisze to znaczy ze tak zrobil bo kupilam sobie 2 pary butow i 2 bluzki ale za to jeszcze 100zl mi zostalo:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
moja szefowa poszla na 2 tyg urlopu wrezzcie wiecie ile ona ma nie wykorzystanego urlopu plus dni do odbioru ponad 50 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i tylko siedzi i wszytskich denerwuje bo sie wtraca do wszystkiego lubie ja jak nie jest taka zlosliwa i czepliwa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry