• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej!Na forum jestem nowa,chociaż w najtrudniejszych chwilach, to właśnie to forum mi pomogło. 13.08.2008 poroniłam w 10 tygodniu ciąży.Nie będę Wam pisać,jak się czuję, bo jetem w pracy,a podejrzewam,że jak zaczęłabym pisać, to po prostu łzy ciekłyby mi strumieniami po policzkach. Piszę do Was, bżeby skonsultować wyniki histopatologii, które odebrałam za szpitala po zabiegu łyżeczkowania(do szpitala zostałam przyjęta z poronieniem w toku i miałam zabieg).A mianowicie komentarz na wyniku brzmiał następująco: "obfite złogi fibrynoidu". Czy któraś z Was spotkała się z czymś takim? Jeżeli tak, to czy miogłybyście mi pomóc zinterpretować wynik? Do lekarza idę dopiero 25.09, a chciałabym już chociaż coś wiedzieć. Pozdrawiam. I dziękuję,że jest takie forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
ja się już nie łudzę ,,,,blllllllllleeeeeeeeeeeeeeee,,mam dołka,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ja to chyba nie zajdę buuuuuuuuuuuuu..no ale cóz zawsze miałm pecha,,,trzymajcie sie,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:-):-):-)

:-):-)k.t. strasznie mi przykro,że i ty pzrez toprzechodzisz.wiem że teraz trudny czas dla ciebie,,ale głowa do góry będzie dobzre ,zobaczysz,dobrze że tu trafiłaś,,,to forum jak terapia grupowa,,,,zobacz ile jest dziewczyn szczęśliwie zafasolkowanych,za które tzrymam kciuki,,,,,,,,,,,,,,,Twojego wyniku nie potrafię zinterpretować...................,,,,,,,,

k.t - współczuję straty. W interpretacji wyników niestety nie pomogę:-( Rozgość się na naszym forum.

Marlena - jak dla mnie Twoje wyniki są ok. Dla niektórych pewnie tsh powinno być niższe, ft4 w górnej granicy normy jest dobre.:-)

a ja mam nadzieje, ze sie uda w paź-list:-) i mnie i mojej siostrze i obie urodzimy w tym samym czasie :-) po tym pechu, który nas nawiedza jesli chodzi o dzidziusie ostatnio moze zaświeci słoneczko...

Witajcie babeczki, mam schiza od wczorajszego wieczora, znajoma nagadał mi do jakiego konowała chodzę (gina miała na myśli), no i co ja mam teraz zrobić?? Macam cycuszki od rana i nie bolą....

Alla, kochanie gratulacje!!!!!!!!! Wspaniałe wiadomości się sypią.

reklama
ech gusia...hormonki buzują :-), spokojnie...jak to z lekarzami bywa, jednemu pasuja innemu nie...ja jeszcze nie spotkałam takiego nieomylnego, musisz sie zdac na intuicję...
cycuszki nie bolą, może zaczna, nic sie nie martw...mnie tylko sutki bolały....całe nie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry