• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Sylwia strach pozostanie z Nami już na zawsze. Nawet jak dzidzię będziesz tulić w ramionach będziesz się o Nią bać. Taki już los matek. Nikt nie zrozumie póki sam matką nie zostanie. Chociażby Aniołkową.

reklama
Sylwia, wiem wiem wiem. Może i liczę.. raz na jakiś czas. Lecz chyba zaczynam się uodparniać na wszystko. Zobaczymy jak będzie magiczna data "porodu" 15 październik.. potem 5 luty...

Byleby nie dać się zwariować. :sorry2:

Dobra naprawdę zmykam. Bo czas szybko leci i mknie do przodu.
Buziam wszystkie

Optymizmu sobie i Wam zyczę!!!

papapa Sylwia....

anesto jak tam po wizycie u Ginka???? Daj proszę znać co i jak. Kciuki zaciśnięte i czekam na dobre wieści!

witaski

pati strasznie mi przykro:-(cały czas o Tobie mysle...

kochane mysle tak jak wiekszosc dziewczyn tu na forum ...badania to podstawa !!! chociaz te podstawowe Ja po opierwszej stracie dałam sie omamic lekarza ze to przypadek i nastepna ciaza bedzie ok...tak bardzo chciałam im wierzyc!!! jednak grubo sie myliłam...nawet jezeli badania wyjda ok bedziemy troszke inaczej myslały ...

edytko dziekuje za pamiec:-)

dzien w pracy udany nikt nie pytał o moja nieobecnosc ...jestem pewna ze nie wiedzieli o mojej ciazy a jezeli wiedzieli to nie poruszali tego tematu...i bardzo dobrze A Szef Edytko prawie tak jak pisałas powitał mnie bardzo miło ...tyle ze skonczyło sie na słowach a nie na czynach hehe
syn spisał sie na medal dał sobie rade ...sam w domu tylko piesek poszarpał mi fotel wrrrr

pozdrawiam kochane

Ostatnia edycja:
Edytko ja też miałam być mamą październikową08 i kwietniową 09 i strasznie się boję"tej daty"
Ja ze strachu a i z zazdrości nawet nie wchodzę na wątek mam pażdziernikowych bo wiem że nic dobrego by mi to nie dało.........:-(
Tak bym chciała aby udało mi się teraz zafasolkować, tak bym chciała aby mój aniołek wrócił, tak jak nigdy nie chciałam bliźniaków tak teraz chyba byłabym szczęśliwa jakby były, bo bym wiedziała ze moje aniołki wróciły do mnie

reklama
czesc aga ja jestem ale tylko na chwile czekaja obowiazkki

mnie brzucdhol boli ale mojej @ jeszcze nie widac hmmm zawsze miałam jak w zegarku ...moze moja prolaktyna daje o sobie znac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry