reklama
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
hej;-)
Tez z niecierpliwoscia wyczekuje az Aga napisze nam pozytywna wiadomosc...Wierze,ze bedzie dobrze
Ja jutro juz o 8 mam wizyte u ginekologa i stresuje sie tak samo jak tydzien temu...
To chyba normalne.Jestem w 8-tyg i jak czytam,ze niektore z Was potracily dzieciatka w 12-13 tyg to jeszcze bardziej sie boje bo gdzie mi jeszcze do 13 tyg...
Pozdrawiam Was wszystki.Buziaki i milego wieczorku
Tez z niecierpliwoscia wyczekuje az Aga napisze nam pozytywna wiadomosc...Wierze,ze bedzie dobrze

Ja jutro juz o 8 mam wizyte u ginekologa i stresuje sie tak samo jak tydzien temu...
To chyba normalne.Jestem w 8-tyg i jak czytam,ze niektore z Was potracily dzieciatka w 12-13 tyg to jeszcze bardziej sie boje bo gdzie mi jeszcze do 13 tyg...
Pozdrawiam Was wszystki.Buziaki i milego wieczorku

ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Agnieszka no to trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte i też pisz co tam słychać w brzuszku.
kinguś
Nie poddam się
Na pewno wszytsko będzie dobrze. Głowa do góry. Trzymam kciuki za wizytę, odezwij się po.Ja jutro juz o 8 mam wizyte u ginekologa i stresuje sie tak samo jak tydzien temu...
Ja też się denerwuje przed każdą wzytą. A po tygodniu znowu bym leciała do ginka sprawdzać czy wszytsko jest dobrze. Ale to u Nas normalne;-)
Idę się położyć bo strasznie duży obiad zjadłam i jestem jak balonik.
Zajrze później jeszcze.
Buziaczki
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Ja tez z rzucam pare kg od zeszlego tygodnia.
reklama