reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam nocną porą
nie mogę spać
Aga, bardzo mi przykro z powodu Twojej straty (*) przytulam
tak wierzyłam że się uda

Alinka, gratuluję synusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Ja wkoncu poszłam do lekarza, zrobiłam mnóstwo badań krwii i od jutra zaczynam chemię
będę brać przez 5 dni, potem tydzień przerwy i następne 5 dni i tak do skutku
strasznie się boję jak to będzie nie wiem jak na to zareaguję
muszę jakoś przewartościować życie, nie będę mogła nawet myśleć o dziecku przez 2 lata????????:szok: nie wiem o ile sama chemia opóźnia starania

przy okazji dostałam leki na powstrzymanie laktacji, bo domowe sposoby nie działają a boję się dostać jakiegoś zapalenia

Przy okazji wizyty w laboratorium, m "skusił się" na przebadanie tylko nie bardzo mógł się zdecydować do jakiego lekarza ma iść, wkońcu wybrał kardiologa no i okazało się że serce ma zdrowe:baffled:
boję się że jak kiedyś poważnie zachoruje to mu nie uwierzę:shocked2:

śpijcie dobrze laseczki
Buziaki

reklama
Alinko, wspaniale! GRATULACJE i szczęścia, szczęścia, szczęścia!

Emy, trzymaj się, kochana. Mocno wierzę, że jednak szybciej zaświeci Ci słonko niż za 2 lata.

Znów za późno chodzę spać... Ale czasem te emocje..... Dziś znów miałam smutny dzień, spytano mnie o ciążę..... Dobranoc, Dziewczyny!

AgaAJ nie wiem co napisac... dla Twojego Aniołka
[*]:-(

Also ogormne gratulacje !!! :-)
Mimo wszystko takie wydarzenia dają nam nadzieję...

Aga strasznie mnie przybiła Twoja wiadomość:-:)-:)-( (*)

Alinko gratuluję synusia. Niech nam zdrowo rośnie kruszyna.

Pati piękne aniołki kochana.

Dziewczyny mam pytanie czy mogę użyć clotrimazolum w kremie w 9 tygodniu??? szczypią mnie wargi sromowe:zawstydzona/y: i nie wiem co robić:-(
ech jak nie urok to sr...ka.

reklama
Uciekam na uczelnie na spotkanie z promotorem..No masakra, bo pewnie mnie opierdzieli..
Miłego dnia dziewuszki :*

Do góry