no właśnie nie zawsze co pisza w necie pokrywa sie z prawdą, ja też się juz na tym przekonałam
to się zgadza, chociaż parę opini pokryło się z tym co powiedział mój ginek że maść mogę użyć ale nie globulki bo mogą zaszkodzić maluszkowi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
no właśnie nie zawsze co pisza w necie pokrywa sie z prawdą, ja też się juz na tym przekonałam
Marti sorki że się pytam bo może juz pisałaś , a w którym tygodniu jestes?
Jestem.....
Serduszko przestało bic.....
Dziękuję Wam za kazde dobre słowo,nadzieję,kciuki i modlitwe......
Alinka, also urodziła dziś o 19:55 śliczniutkiego Ignasia. Waga 3350 długość 56 cm.
Uciekam na uczelnie na spotkanie z promotorem..No masakra, bo pewnie mnie opierdzieli..
Miłego dnia dziewuszki :*
Olu teraz ja przepraszam, że pytam. Czy stwierdzili u Ciebie na jakim etapie Twój maluszek przestał się rozwijać? ja ostatnio miałam puste jajo płodowe i tak się bałam żeby to się nie powtórzyło, a teraz z kolei jak już jest maluszek to co chwilę się martwie czy ma silne serduszko.
Witaj Mama Sówka![]()
U mnie maluszek przestał sie rozwijać gdzieś koło 9-10 tydz. Z tego co lekarz na Usg wyliczył. Ale małe dzidzi juz było. Takie fajne.
Nie denerwuj się, choć to nie jest łatwe. Bedzie dobrze. Serduszko już słyszałaś?