reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
trzymam kciukasy za wszystkie starajace:tak:ciaza po poronieniu jest mozliwa tylko trzeba w nia uwierzyć i sie nie bac- napewno tym razem wszystko sie dobrze pouklada i doczekacie sie szczesliwego rozwiazania i juz niedlugo bedziecie trzymac Wasze malenstwa w ramoinach. Wiem co mowie bo pierwsze dziecko tez straciłam a teraz mam malenką niunie koło siebie;-)

hej dziewczynki
AGA przytulam i myślę o Tobie

IGNASIU e-ciotka wita serdecznie na świecie

kurcze czekam na pierwszą@ ale ona jakoś się nie spieszy i nie ma nawet oznak a powinna być już w poniedziałek
AGNIESZKA0240 widzę ze nie czekaliście za długo ja też bym tak chciała ale muszę zbić te wstrętne hormony
tak myślę że jak wrócę z turnusu z Wercią to będę tak bardzo stęskniona za R i może z tej tęsknoty będzie fasolka

kaska trochę cierpliwości, ja dostałam pierwszą @ 29 dni po zabiegu( zawsze miałam co 28 dni), ale wiadomo że może się pojawić nawet do 60 dni po; teraz czekam niecierpliwie na trzecią( za 3 tyg)
Też bym już chciała zafasolkować, ale zobaczymy co mi gin powie w piątek

gloria to ja mam juz drugą @ po zabiegu. Ty jesteś jedną do przodu. Oby nam sie udało zobaczyć szybko II kreseczki. Żebyśmy pisali nie o starankach a o tym jak sie czujemy w ciąży, jak nasza dzidzia kopie, łaskocze, Już nie mogę się doczekać

reklama
Do góry