reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dziewczynki

Widze niecierpliwość w czekaniu na @ fakt na ta 1wszą po zabiegu wydaje się jakby się czekało w nieskonczoność. Ja po pierwszym poronieniu miałam regularne a po drugim wszystko zaczeło sie chrzanić dziś mam 33dc a @ nadal nie ma z miesiaca na miesiac inna długość cyklu buuuuuuuuuuuuuu

ale myślę, że dziś albo jutro zawita bo bylam własnie na zakupach i nie mogłam sie zdecydowac co chce cienkie parówki, jabłko, sok z marchwi czy drozdzówke hihihi

Ostatnia edycja:
reklama
Może i masz rację Ola, zobaczymy co nam pisane. A ja i tak czuję że coś jest ze mną nie tak, byc może mam obsesję na tym punkcie ale znam swoje ciało i widzę że nie jest było przed ciążą, a może jest tak że po ciąży wszystko się zmienia? nic już nie wiem. Wcześniej przed @ czułam że się zbliża, kłucie, bolesne piersi, ból głowy, @ trwała 4 dni a teraz miałam 2 @ po 2 dni i zero objawów przed

Witajcie!

Nie mam czasu zagladac do was i bardzo mi tych wizyt brakuje, ale Adas zajmuje mi cały dzien...na szczescie to przyjemne zajecie wiec nie narzekam.

Adas jest cudny i juz sie nie moge doczekac kiedy zaczne "prace" nad kolejnym bobasem....

trzymam kciuki za wszystkei ciezarówki i czekam na nowinki porodowe, oraz nowinki o tych które zaciazayły...

buziaki

oj gloria nie ma co za duzo myslec tylko pozostaje czekac mysleniem mozna jeszcze przedłuyc okres oczekiwan ;-) Ja już sie powoli zaczynam przyzwyczajac do tego ze nie jest jak przed ciaza jak zrobie hormony to sie okaze co trawie piszczy ale narazie musi @ przyjsc

hej madzia całuski dla Adasia :-)

emy - tak ostatnio myślałam o tobie biedactwo i sie zastanawiałam czy nie ma innych sposobów na zbicie tej bety :-(?

No to czekać sobie będę. Czasami potrzebuje żeby mnie ktoś do pionu ustawił bo za dużo myślę. Chyba sobie poszukam dodatkowej pracy żeby nie myśleć o jednym non stop.

reklama
Cześć

Agus aj mysle o tobie duzo, szkoda, że nie mogę pomóc. Przytulam kochana!!!

Edek od kredek buziaczki gorące!!!

U nas ok. Jestem u mamusi i mnie tuczy. Pozdrawiam was wszystkie!!!

Do góry