reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej ola a gdzie masz ta wizyte zapisałas sie do jakiegos nowego lekarza czy jeszcze do starego idziesz?
Pati ja teraz ide na USG tylko całkiem gdzie indziej. A jutro dzwonie do tego ginka co mi numer dałaś.Skoro dostałam @ to musze sie umówic Z moim M doszlismy do wniosku żebyśmy do niego spróbowali. Pracuje na tej Patologii to może podejdzie do zagadnienia profesjonalnie. JAk okaże się że tak to zapraszam na jakąs kawkę lub piwko;-), w zamian za pomoc w znalezieniu lekarza:tak:

reklama
Gloria no to ja mam tak jak miałam zawsze @. Ból przed i ból w trakcie, Tyle że ta przyszła trochę za szybko,

U mnie dosłownie moze godzinę przed @ coś zaczyna ćmić w podbrzuszu a kiedyś już parę dni wcześniej. Najbardziej martwi mnie ta skąpa i krótka @, wyczytałam gdzieś że może endometrium za słabo się odbudowuje a to juz przeciwwskazanie do szybkiego zajścia

gloria a teraz masz miec 1wsza @o czy to juz druga?

witaj enka tucz sie kochana tucz żeby dzidziolek ładnie rósł :-)

U mnie dosłownie moze godzinę przed @ coś zaczyna ćmić w podbrzuszu a kiedyś już parę dni wcześniej. Najbardziej martwi mnie ta skąpa i krótka @, wyczytałam gdzieś że może endometrium za słabo się odbudowuje a to juz przeciwwskazanie do szybkiego zajścia
Kurde przykro mi gloria, ale nie myśl że to odrazu cos niedobrego, Może u Ciebie akurat tak oraganizm dochodzi do siebie. Ja pierwszą @ po zabiegu tez miałam krótką tyle że pierwsze dwa dni były bardzo obfite.

Kurde przykro mi gloria, ale nie myśl że to odrazu cos niedobrego, Może u Ciebie akurat tak oraganizm dochodzi do siebie. Ja pierwszą @ po zabiegu tez miałam krótką tyle że pierwsze dwa dni były bardzo obfite.
Lekarz tez mi mówił że pierwsza może być obfita, a tu obie to gęsty ciemnoczerwonobrązowy kisiel, ledwo ledwo, wcześniej też miałam niezadługie @ ale to po tabsach jak mi lekarz powiedział, jak odstawiłam na jesieni tez było jak zawsze

gloria to może idź do ginka i niech Cie zbada, i może da jakies skierowanie na badania i powiedz że masz takie słabe @. i zobacz może coś Ci powie, pomoże.

wiecie co ja chyba naprawdę nie moge o tym rozmyślać bo jak mi coś łazi po tym pustym łbie to zaraz się sprawdza i jeszcze coś se wykrakam. Jak zaszłam w ciąże to niedowierzałam że to nie sen, że za szybko nam się udało, bo za pierwszym podejściem i miałam przeczucie że nie donoszę i co- wykrakałam. Ja nie wiem niby jestem optymistką pozytywnie nastawioną raczej do życia a tu takie podejście.

reklama
witam Was:)

melduję się tylko na chwileczkę...

u mnie lipa po USG - największy pęcherzyk 12mm - kolejne w sobotę zobaczymy czy coś urośnie - rozczarowanie za rozczarowaniem--- bez sensu to wszystko...

pozdrawiam wszystkie dziewczyny...

Do góry