reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja nie wiem niby jestem optymistką pozytywnie nastawioną raczej do życia a tu takie podejście.
To teraz od początku trzeba myśleć pozytywnie.
Wiem, że to nie łatwe :zawstydzona/y: ale Edytka kazała mi powtarzać sobie codziennie, że będzie dobrze.

u mnie lipa po USG - największy pęcherzyk 12mm - kolejne w sobotę zobaczymy czy coś urośnie - rozczarowanie za rozczarowaniem--- bez sensu to wszystko...
A bierzesz jakieś wspomagacze??

godzinę temu wróciłam ze szpitala, po pierwszej dawce, nie najlepiej się czuję, nie wiem czego się spodziewać, czy będzie lepiej czy gorzej
Trzymaj się kochana. Dasz radę i pokonasz to.

dzien doberek:)
witam sie
Witaj Aga a Ty jak się czujesz?

witam,ja po wizycie,niestety jestem zmartwiona jeszcze bardziej bo na usg wyszly duze dysproporcje synusia:-(

Witajcie.

Przyszła_mamusia ja myslę że to jednak fasolka i tego ci życzę:tak:

Kasiek ślicznie wyglądasz:tak:

Emy przytulam mocno,mam nadzieję że nie będziesz musiała czekać aż 2 lata,życzę ci by poukładało się wszystko pomyslnie.Trzymaj się.

Selena bardzo dziękuję za wieści od Edytki,pozdrów ją,ja ciągle wierzę że wszystko będzie dobrze:tak:

Gloria ja po poronieniu przez pierwsze miesiące miałam bardzo skąpe @,trwające czasem tylko 2 dni,kiedy powiedziałam o tym lekarzowi to się zaśmiał,że jedne płaczą bo maja za mocne a ja sie martwię skąpymi.Wszystko wróci do normy,zobaczysz:tak:

Also gratuluję synka,cieszę się że możesz go już tulić,duzo szczęścia i pomyslności dla was:tak::-)

also gratulki wielkie:)::):)

kingus my czujemy sie dobrze:)

marta o co chodzi z tym usg?zrob sobie kolejne gdzie indziej albo i 2.....czasem ci lekarze palna cos a potem czlowiek sie martwi....

reklama
Do góry