reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

jestem słoneczka

emy pomodle sie za Ciebie mam nadzieję, że ta chemia nie bezie z tych bardzo silnych ale jakby nie patrzec spustoszy organizm przytulkam Cie mocno

kasia gratulacje dla meża

martus kochanie co sie dzieje przestraszyłas mnie :-(

reklama
dziewczynki włąśnie zadzwonił mój R dostał awans o który tak się starał i przez który tak nerwowo ostanio bylo
ale jestem z niego dumna
ach to może teraz wszystko nam sie ułoży tak jakbyśmy chcieli
Super gratuluję :-D:-D:-D:-D

eh wariuje juz:szperam po necie wlasnie,podam wymiary
BPD 88 mm wychodzi az!!36 tydzien a jest 29.5 faktycznie
HC 312mm-33w4d
AC 274mm-31w6d
FL 62.5mm-31w6d
wazy 1970gram i wiek wg usg 33 tygodni
Miałaś nie czytać. Na pewno wszystko jest dobrze

Ja tylko na chwilkę....
Po wizycie u gin... jest zielone swiatelko... powiedziala ze juz kolejna wizyta to gdy test wyjdzie pozytywnie ;-)

reklama
Do góry