reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kasiek no siedzi uparciuch jeden, tam mu przeciez najlepiej:-):-):-). Już go nawet nie poganiam;-);-);-).
Ale macie niziutkie ciśnienie. Ja to przeważnie 130/80 i musze 3 razy dziennie kontrolować.

reklama
cześć dziewczyny mam wiadomość od wróbelka
"Leżę w szpitalu bo cały czas mam skurcze i znów szyjka mi się skróciła. na razie mam zastrzyki na rozwój płucek i kroplówkę na podtrzymanie. nie wiem kiedy i czy w ogóle mnie wypuszczą. to już 32 tydzień ale na szczęście jest o jakieś 3 tygodnie do przodu w rozwoju."

Pozdrawia was i ja też pozdrawiam

Witajcie babeczki po dluugiej nieobecnosci. :)
Ja juz po urlopie oraz przeprowadzce i wkoncu internet wrocil.
Nie bede marudzic ze to i owo jest nie tak jak trzeba gdyz juz mi sie nie chce marudzic.
Ale powiem wam tylko ze wkoncu sie doczekalam tej znienawidzonej przed nas @!! :-)
Czy uwazacie ze lepiej jest odczekac kilka cykli i dopiero zaczac staranka ? :dry:Nie ukrywam ze jestem niecierpliwa i nie wiem jak dlugo bym wytrzymala haha:szok:
A w ogole to jakich tabletek z kwasem folliowym uzywacie?

Pozdrawiam xx

WRÓBELKU-oczywiście kciuki trzymamy!! trzymajcie sie dzielnie i jak najdłuzej w dwupaku!!
Jeżyku dziękujemy za info
Aguś I Aniu fajne brzusia:-)

ja przespalam pól dnia, nic mi nie leci, bol mnie pachwiny. biore leki wg zalecen wrazie co bede dzwonic do gina, ale narazie spokój.

Ostatnia edycja:
jezyk powiedz wróbelkowi że trzymamy za nich kciuki.

kingauk ja biorę folik. A co do staranek to właśnie dostałam drugą @ i chyba nie będziemy za bardzo uważać w przytulaniach co ma byc to będzie.
Zobaczę co ginek jeszcze powie.

jezyk dzieki za wiadomosci:)
ja tez dostawalam te sterydy na rozwoj plucek:) moze wszystko sie jakos wyciszy:) oby.....jak nie to i tak malenstwo bedzie do przodu bo to juz 32 tydzien wiec nie jest tak zle jak u mnie bylo bo byl to dopiero 27 tydzien:)i jakos minelo .....i daj Boze dotrwamy do terminu:)trzymam kciuki za wrobelka:)

aaaaaa moze mi ktoras poda na priv numer swojego telefonu bo ja wogole nie mam kontaktu z wami i jak jestem w szpitalu to nikt nie wie:(

reklama
ola81 mialas juz 2 od tego co bylo? hm.. miej wiecej w tym samym czasie mialysmy poronienie i ja dopiero teraz mialam. moze ze mna jest cos nie tak ?:>

Do góry