reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ostatnio nie pisałam, ale czytam co piszecie i sama czekam teraz na tę pierwszą miesiączkę po zabiegu. Dziś jest już 36 dz po i na razie cisza, dzisiaj tylko zaczęły mnie delikatnie piersi boleć więc może w końcu dostanę. Zawsze cykle miałam regularne 29-31 dni no ale teraz wiem że wszystko się może zmienić.
Wyniki z toxo ujemne i hist-pat też w porządku.
Fajnie czytać jak na forum suwaczki dochodzą do końca i rodzą się zdrowe maleństwa.
Ale też współczuje dziewczynom, które nie mają tyle szczęścia, wiadomo wszystkie spotkało to samo niestety

reklama
hej to ja nadal z pracy:tak:

Witaj Daaa- w końcu się ujawniłaś..... lepiej późno niż wcale:-).... u nas zawsze można liczyć na wsparcie i nawet wyżalić się, a na smuteczki mamy łopatę..... Gloria zaraz podrzuci i zaczniemy zakopywać

Niuśka zdolne dziewczynisko z ciebie...... chyba minęłaś się z powołaniem artystyczna duszyczko

Aga Irl a co u ciebie i maluszka?

Witam was.... coś się nam @ pogubiły normalnie nie wiem co jest grane jak do końca tygodnia nie przyjdzie to ide na bete i do gina

Witam kubusia na świecie :D :-) no i zmykam wkówac :-(
milego tygodnia wam życze bo nie wiem kiedy znowu sie odezwe

Edytko pozdrawiam cię i twojego maluszka ciesze się ze serducho bije :)
Aga Aj wróc do nas szybko buziaki dla ciebie

Witam wszystkie aniołkowe mamy. :sorry2::sorry2::sorry2: Pojawiłam się u Was pierwszy raz w styczniu po powrocie ze szpitala po drugim poronieniu. Potem przestałam pisać, ale nadal od czasu do czasu Was czytałam. Przez te kilka miesięcy czepiały się mnie różne choroby i dolegliwości, co pomogło w pełni rozwinąć się mojej depresji, a dokładniej nerwicy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Pomyślicie, ze jestem nienormalna, ale pomimo, że się do Was nie odzywałam, to czytanie tego forum pomogło mi się wygrzebać z większości problemów. Teraz czuję sie już lepiej, choć złe chwile nadal nadchodzą. Postanowiłam się ujawnić, ponieważ potrzebuje jednak rozmowy z kimś, kto mnie zrozumie. Wiem, że jesteście cudowne i przyjmiecie mnie do swojego grona. :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Hej, nie jesteś nienormalna. JA też dzięki dziewczynkom z tego forum dałam sobie rade po poronieniu. BArdzo mi przykro z powodu Twoich Aniołków. Mam nadzieję że już z nami zostaniesz.

reklama
hahaha nietoperza mowisz hmmm nie wiem musialabym jakas fotke sobie znalesc w necie i probowac a skad ten pomysł na nietoperza

Dziewczynki jak jesteście zainteresowane a macie osobiste propozycje to ja chetnie zbiore zamowienie bo 1sztuki nie opłaca sie 2h wypalac w piekarniku ;-)

Do góry