• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam
Mam nadzieje, że każdy znajdzie swoje miejsce na forum i będziemy dla siebie wsparciem jak do tej pory.

Dziewczynki a ja mam może głupie pytanie. Ale zadam. Czy jest możliwe żeby owulka wystąpiła do dwóch dni po @???:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Słyszałam, że jest możliwe.

Hej,
a ja dzisiaj byłam u lekarza, z niunią wszystko w porządku, chyba jest dziewczynka, ale na pewno to zobaczymy na USG 3D 2 lipca.
No to super:-)

wszystkie Was kochane pozdrawiam:*********
Buziaczki:-)

Beatko... jak "mała" Kinia dzisiaj się czuje?
Witaj Edytko:-D Kinia szaleje, jak w dzień jest spokojna to wiem, że na noc szykuje atak. Ostatnio ćwiczyła boks i balet jednocześnie ;-);-)
Pozdrawiamy:-)

U mnie kiepsko, nic do przodu. Nie wpadam do Was, bo jakoś nie mam weny. Nie zdałam po raz czwarty dzisiaj prawa jazdy, mam w cholerę egzaminów w przyszły weekend i nie wiem kiedy się nauczę i do tego zaatakował mnie i R prawdopodobmnie świerzbowiec.......
Prawem jazdy to się nie przejmuj do 5 razy ;-) Mam nadzieje, że Wam szybko przejdzie. Ja jak miałam uczulenie to pomagała mi taka pianka z pantenolem trochę ulgi dawało.

Kubuś rośnie nam w oczach,przesypia już prawie całą noc, za to w dzień jest bardzo wymagający i domaga się ciągłej uwagi i noszenia. Bardzo lubi kąpiele, a wczoraj obdarzył mnie pierwszym bezzębnym uśmiechem:-)
Jak ja Ci zazdroszczę ;-)

Dziewczynki, moja córeczka bedzie miała na imię LAURA :-)
Śliczne imię.

Hej dziewczynki. Dawno mnie tu nie było. 2 tygodnie temu dostałam zielone światełko od ginekologa :-) niestety z moimi stawami dalej jest źle, to chyba jednak jest rzs ale postanowiłam się nie poddawać. w pn byłam u reumatologa i uzgodniłam że odstawiam leki bo skoro i tak wszystko boli to co za różnica. biorę tylko steryd w dawce którą można przyjmować w czasie ciąży. jutro wyjeżdzam na 2 tygodnie do Bułgarii i zaczniemy staranka.
No to bardzo dobrze. Udanego wypoczynku.

Witam dziewczyny jestem tu po raz pierwszy.Mnie tez to spotkalo ciaza obumarla mi w 9 tc mialam zabieg jestem 6 dni po zabiegu ciagle krwawie niewiem kiedy to sie skonczy?Moj ginekolog powiedzial ze moge starac sie o nastepnego dzidziusia nie czekajac?
Witaj. Bardzo mi przykro
[*]
Warto by zrobić usg i zobaczyć jak się wszystko goi. Ja na odbudowę endometrium polecam orzechy laskowe, ryby i jogurty.

Ja byłam u lekarza z moimi wynikami progesteron 0,76 dużo za mało -powiedział ze faktycznie przy takim nie da się zajść w ciążę ale... UWAGA... HISTERYZUJĘ.
Dosyć dziwne słowa w ustach lekarza:szok: J

U mnie bez zniam . Jestem 3 miesiące po zabiegu a mój P nadal nie da się przekonać do staranek o maleństwo.
Przytulam.

hej
własnie wróciłam od lekarza,jest mały pęcherzyk 3,5mm .ciałko zólte tez jest widoczne
beta 155 ,zastanawiam sie aby troche nie za niska,mam przyjechac za tydz
dostałam mnostwo leków:zastrzyki w brzuch,acard,duphaston ,wit E 200 i jeszcze cos co zapomniałam
lekarz był bardzo optymistycznie nastawiony,czas pokaze
acha i jestem na ,ciekawe jak ja im w pracy to powiem
Mocno trzymam za Was kciuki :tak::tak::tak::tak:

reklama
Ola15 trzymam za ciebie kciuki badz dobrej mysli wiem ze to trudne sama nie wiem jak sie zachowam jak zajde w druga ciaze napewno bedzie jakis strach czy wszystko oki napewno wizyty usg beda w jakis sposob stresem.Pozdrawiam cie cieplutko.

reklama
Nikki mam to samo po usg jestem szczesliwa,ze jest ok a juz dzien po sie boje...
A ja do wizyty kucze mam jeszcze prawie 3 tyg...kawal czasu...
Ja mam usg co 2 tygodnie, ze względu na te dwa poronienia, ale to takie szybkie usg, tylko, żeby sprawdzić, czy serduszko bije i maluch szaleje. Jutro idę na takie szybkie a 3 lipca na genetyczne, sprawdzać przezierność.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry